Dlss Off vs Dlss Quality

revajr

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar dlss off ile fps baya bir iniyor quality yapınca artıyor arkadaşım foroğraflar attı dlss quality ile grafikler daha güzel dedi bu doğru mu ?
22C6E97C-F508-4BB9-AC60-B6612AD02595.jpeg

Evet doğru da neden şaşırdınız ki? :ROFLMAO: perofrmance modu ise normal hali ile benzer diye biliyorum ama onda daha da çok FPS artıyor. ben olsam perofmrance modunda kullanırdım. DLSS destekli oyunda DLSS açmamak gibi bir şey olamaz zaten.

Bu arada o SS NVIDIA'nın testi.

Evet doğru da neden şaşırdınız ki? :ROFLMAO: perofrmance modu ise normal hali ile benzer diye biliyorum ama onda daha da çok FPS artıyor. ben olsam perofmrance modunda kullanırdım. DLSS destekli oyunda DLSS açmamak gibi bir şey olamaz zaten.

Benim bildiğim fps nin artmasının nedeni hrafiklerden kısılması quality modda bile biraz kısmıyorlar mı bana öyle demişlerdi dlss neden fps artırıyor ne işe yarıyor diye sormuştum

Benim bildiğim fps nin artmasının nedeni hrafiklerden kısılması quality modda bile biraz kısmıyorlar mı bana öyle demişlerdi dlss neden fps artırıyor ne işe yarıyor diye sormuştum
Yapay pixeller ekleyerek görünümü güzelleştiriyor.
Sistemi daha az zorladığı için fps de artıyor haliyle.

DLSS açmamak mantıksız bir şey.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri