Hayır gözle görülebilir bir farkı yok bence. Ne güzel yapıyor ne de kötü. Çok iyi bir teknoloji.Arkadaşlar DLSS teknolojisi için bir kısım tabii ki düşürüyor ki FPS artıyor diyor bir kısım hayır düşürmüyor bilakis daha güzel yapıyor diyor peki hangisi doğru ?
Ben yine gözle görülemeyeceğinin taraftarıyım ancak Dlss ile oynayınca gözün alışır zaten.fps artışı fazla olduğundan sanki biraz düşmesi gerekiyor düşüyor gibi geliyor bana![]()
aklımda ki kart 3080 ti açmayı düşünmüyorum zaten ama herkes daha fazla fps daha akıcı oyun diyor ben sadece story oyunlarını en yüksek ayarlarda 2 k da oynamak istiyorumBen yine gözle görülemeyeceğinin taraftarıyım ancak Dlss ile oynayınca gözün alışır zaten.
Hatta Ekran kartın yüksek ise Dlss te açmak zorunda değilsin.
O kartla 2k da Dlss olmadan da güzel FPS alırsın ancak daha yüksek FPS takıntın varsa Dlss i aç. Grafiklere gözün alışır zaten. Bir de bahsedilen kadar kötü değil yani bence fark etmeyeceksin bile.aklımda ki kart 3080 ti açmayı düşünmüyorum zaten ama herkes daha fazla fps daha akıcı oyun diyor ben sadece story oyunlarını en yüksek ayarlarda 2 k da oynamak istiyorum
peki fps arttıkça oyunun daha akıcı olduğu doğru mu mesela 70 fps alırken 85-90 almak arasında bir fark var mı (monitörüm 165 hz olacak)O kartla 2k da Dlss olmadan da güzel FPS alırsın ancak daha yüksek FPS takıntın varsa Dlss i aç. Grafiklere gözün alışır zaten. Bir de bahsedilen kadar kötü değil yani bence fark etmeyeceksin bile.
Şahsen düşük fps e alışığım 25 le 60 arası fark hissetmiyorumpeki fps arttıkça oyunun daha akıcı olduğu doğru mu mesela 70 fps alırken 85-90 almak arasında bir fark var mı (monitörüm 165 hz olacak)
Gözlemlerime göre şöyle soyliyim. 165hz ekranda 90-100 FPS altı çok fazla akıcı gelmeyecektir.peki fps arttıkça oyunun daha akıcı olduğu doğru mu mesela 70 fps alırken 85-90 almak arasında bir fark var mı (monitörüm 165 hz olacak)