Böylede mutluyum ya alıştımteşekkür ederim umarım bir gün yüksek fpsler aldığın bir sisteme kavuşursun
anladım teşekkür ederim ama bu sanırım benlik ya da monitörlük bir durum değil herkeste böyle çünkü oyunun elverdiği fps değerleri bunlarGözlemlerime göre şöyle soyliyim. 165hz ekranda 90-100 FPS altı çok fazla akıcı gelmeyecektir.
Yani 60 Hz li ekranda 45 FPS almak gibi bir şey. Ne yağ gibi akıcı ne de kötü değil yani.
FPS 165 oluncaya kadar akıcılık artmaya devam eder. Ancak 165 FPS den sonrası hep aynıdır.
bende 4-5 senedir hayalini kuruyorum oyun özlemiyle yanıp tutuşuyorum çünkü 5 senedir oyun oynayamıyorum yavaş yavaş kurmaya başlayacağımBöylede mutluyum ya alıştım![]()
çok teşekkür ederimOyunun DLSS optimizasyonuna göre değişir. Death Stranding'de kaliteyi arttırıyordu mesela. Ama Cyberpunk'ta kalitede hafif düşüş görünüyordu. Oyundan oyuna farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayeli oyun seviyorsan Witcher 3 denemelisin çok iyi oyunbende 4-5 senedir hayalini kuruyorum oyun özlemiyle yanıp tutuşuyorum çünkü 5 senedir oyun oynayamıyorum yavaş yavaş kurmaya başlayacağım
Vallaha tam nokta atışı yaptın witcher ve star wars hayranıyım witcherı ps4 varken oynamıştım ama dlcleri yoktu ve hızlı oynamıştım o yüzden tekrardan başlamayı düşünüyorum bir de AC Valhalla rdr2 gibi oyunları merak ediyorumHikayeli oyun seviyorsan Witcher 3 denemelisin çok iyi oyun
Star Wars Jedi Fallen Order da güzeldir
Tekrardan başlarsan biraz daha yavaş git yan görevleri falan yap çünkü aşırı güzellerVallaha tam nokta atışı yaptın witcher ve star wars hayranıyım witcherı ps4 varken oynamıştım ama dlcleri yoktu ve hızlı oynamıştım o yüzden tekrardan başlamayı düşünüyorum bir de AC Valhalla rdr2 gibi oyunları merak ediyorum
sağolasınTekrardan başlarsan biraz daha yavaş git yan görevleri falan yap çünkü aşırı güzeller
Geçen steam yorumlarına bakıyordum oyunu 100 saatten aşşağı oynayan yok
oyundan oyuna farklılık yaratsa da en düşük mod da bile düşürüyormuş zaten mantık olarak bir şeylerden kısması lazım ki fps farkları bu kadar fazla olsunKalite modunda düşürmez daha da artar. Kalite modu ultrada oyna.
Kalitede kullanırsan görmezsin bence çok dikkatli bakmadığın sürece hatta ben dikaktli baktım göremedim ama performansta bazen belli olabilir he bence verdiği FPS artışına değer.Arkadaşlar DLSS teknolojisi için bir kısım tabii ki düşürüyor ki FPS artıyor diyor bir kısım hayır düşürmüyor bilakis daha güzel yapıyor diyor peki hangisi doğru ?