Neler Yeni

DLSS4 Tüm Oyunlarda Nasıl Açılır ? Videolu Anlattım ✅

The Semih

80+ Gold
teşekkür ederim hocam son olarak fg görüntü kalitesini bozuyormu bozuyorsa ne kadar bozuyor
Görüntü bozuklugu hiç yaşamadım, sadece gecikme ekliyor azcık oda reflex açarsan rahatsız etmiyor, martta reflex2 gelicek zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden açıyoruz acaba ?
5000 driverdan 3X 4X açabiliyor, onun dışında 4000 serisi driverdan açamıyor sadece destekleyen oyunlarda ayarlardan açılıyor çünkü standart hali 2x oldugu için drivera koymaya gerek yok zaten.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berkay Kahraman
Latest Preset K kullanıyor, otomatik değiştirme görmedim sürekli K gözüktü, swapperdan bakabiliyorsun ama 3. partiye girdiği için hiç girmedim oralara. Kafan karışmasın J ile K arasında nerdeyse fark yok.
Bu DLSS Super resolution ayarını Ultra performans yapınca baya fps farkı sağlıyor. DLAA yapınca ise FPS bir tık düşüyor ama görüntü kalitesinde güzel artış oluyor. Buda DLSS 4 ile gelen yeni bir ayar değil mi hiç görmedim önceden

The Semih

80+ Gold
Bu DLSS Super resolution ayarını Ultra performans yapınca baya fps farkı sağlıyor. DLAA yapınca ise FPS bir tık düşüyor ama görüntü kalitesinde güzel artış oluyor. Buda DLSS 4 ile gelen yeni bir ayar değil mi hiç görmedim önceden
Daha önce vardı sadece drivera eklendi ikisi, DLAA kaliteyi arşa çıkarıyor ama FPS yükseltmez aksine 10-15 fps düşürür, Kenar yumuşatma sistemi yapıyor ve rakipsiz. Ultra Per önermiyorum görüntüyü çok bozuyor. DLSS kalite yada performans da kullanmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
hocam dlaa yerine 100% yerine
ultra performans 33% yapsak ne fark olur

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş

Dostlar yapamayan arkadaşlar için rehber tarzı video çektim, Kapak clickbait değil bu arada harbi o kadar fark var oyun içinde :D
RTX 3080 var bende. DDU ile silip yükledim ancak 3üde desteklenmiyor gözüküyor. 3000 serisine destek yok mu?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berkay Kahraman
hocam dlaa yerine 100% yerine
ultra performans 33% yapsak ne fark olur
ultra performance yapinca fps artisi oluyor baya ama goruntu kalitesi nasil denemedim.

RTX 3080 var bende. DDU ile silip yükledim ancak 3üde desteklenmiyor gözüküyor. 3000 serisine destek yok mu?
Oyunda destek olmayabilir veya korsan oyundur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
ultra performance yapinca fps artisi oluyor baya ama goruntu kalitesi nasil denemedim.

hocam kare oluşturma ve ışın özelliği aktif edilmiyor ddu kullanma öğretici videosu çekebilecek var mıdır

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yusuf Gümüş

Bütün oyunlar orijinal ancak desteklenimoyr yazıyor. God of war ragnarök mesela dlss var oyunda ama onda da aynı şekil.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Satürn
4060ta kullanabiliyor muyum hocam

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berkay Kahraman
Bütün oyunlar orijinal ancak desteklenimoyr yazıyor. God of war ragnarök mesela dlss var oyunda ama onda da aynı şekil.
NVIDIA APP komple sil tekrar yukle. Bende de oyle oldu duzeliyor.

CupOk

80+ Bronze
artık her şey çok karıştı transformers dlss ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,056
Üyeler
166,685
Son üye
Azizcan Yıldız