Neler Yeni

❌İndirim Bitti! DMS AIRFRYER 12L Tekrar Stokta!!

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Patateslerin kivami nasil?
Çok memnunum. Çoğu yiyeceği denedim. Bu bütçede bedava.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al satcilar sari siteye koymus gecenki indirimden sonra

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,721
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Valla ben kendime almıştım önceden bir tane, al sat için bir tane daha alma fırsatım da vardı ama almadım. İnsanlar faydalansın diye paylaşayım dedim, kimseye yetişmedi sanırım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kendi ayarında patates için 15 dk diyor ama ben 30 dk yaptım iyi oldu dostum. İlk başta denemelik yap ikincide kendi damak tadına göre ayarını anlıyorsun zaten.

Furkanozr

80+ Silver
Valla ben kendime almıştım önceden bir tane, al sat için bir tane daha alma fırsatım da vardı ama almadım. İnsanlar faydalansın diye paylaşayım dedim, kimseye yetişmedi sasanırım.
Al satın da bir âdabı var bunu alan çoğu kişi annesine , eşine alıyor zaten al sat yapmak pek doğru değil

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Potat fırındada belirtilen sürelerde oluyor,elektrik olarak bir tasarrufu da yok bu ürünlerin. Keza sürekli junk food a yöneltiyor sizi.Bir süre sonra modası geçecek hiç üzülmeyin sahibindendeki lerde artık bit pazarında satar mallarını x)

peachez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Çalışır
Potat fırındada belirtilen sürelerde oluyor,elektrik olarak bir tasarrufu da yok bu ürünlerin. Keza sürekli junk food a yöneltiyor sizi.Bir süre sonra modası geçecek hiç üzülmeyin sahibindendeki lerde artık bit pazarında satar mallarını x)
sadece junk food yapılmıyor ki? ben tepsi de sebze yapmak için de aldım şahsen biraz dar bir bakış açısı bence bu dostum

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Potat fırındada belirtilen sürelerde oluyor,elektrik olarak bir tasarrufu da yok bu ürünlerin. Keza sürekli junk food a yöneltiyor sizi.Bir süre sonra modası geçecek hiç üzülmeyin sahibindendeki lerde artık bit pazarında satar malla
sadece junk food yapılmıyor ki? ben tepsi de sebze yapmak için de aldım şahsen biraz dar bir bakış açısı bence bu dostum
Konu junk food üzerinde dönüyor zaten ürün görseli ve ürün yorumlarıda o yemekler üzerine olunca :)
Üzülecek bir şey yok aslında demek istediğim .Anlamak isteyenler anladı beni :))

Top Bottom