Botun kendisi satın alabiliyor mu ?Evet hocam distill diye bir Chrome eklentisi var bi 30 dk uğraşırsanız mantığını anlarsınız zaten çok basit.
Botun kendisi satın alabiliyor mu ?Evet hocam distill diye bir Chrome eklentisi var bi 30 dk uğraşırsanız mantığını anlarsınız zaten çok basit.
Benim yazdığımda öyle bir özellik yok ama olanları da var çoğu paralı. Şahsen ben kredi kartını bota emanet etmezdim ne olacağı belli olmaz Botu kurunca sesi duyduğunuz gibi yapışmanız lazım yoksa kalmıyorBotun kendisi satın alabiliyor mu ?
Arkadaşa gösteriyodum dcde ekran açıktı, bi baktım stok var dedim hemen paylaşayım. Nasip işi valla ya.Hocam stoğa girdiğini nasıl görüyorsunuz bı bana denk gelmedi ya
Onxelikle paylasım icin tesekkurler, kac paradan koyuyor amazon?Arkadaşa gösteriyodum dcde ekran açıktı, bi baktım stok var dedim hemen paylaşayım. Nasip işi valla ya.
Amazon değil özel bir satıcı satıyor.Onxelikle paylasım icin tesekkurler, kac paradan koyuyor amazon?
2 tane çok stoklu geldi, onun haricinde az az stoklar açıldı. Nasipte varsa denk gelir.12 litre hem de. Acayip uygunmuş tüh. Belki bir daha gelir de yakalarım?
Bende gözükmüyor
Stok yok hocam.
Bot var bende. Stok gelse bildirim gelmesi lazımdı.bitti, şuan o şekilde görünmüyor zaten.