DNS ADRESİ Hız Farkı

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
İlk Fotoğraf CloudFlare, ikincisi ise Otomatik DNS adresi. CloudFlare biraz daha iyi duruyor gibi. Önerebileceğiniz daha hızlı DNS Adresi var mı?

cloudflareDNS.png

otomatikDNS.png

en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4

en iyisi 8.8.8.8/8.8.4.4
Bence CloudFlare daha hızlı gibi.
Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?

Bi de şunu sormak istiyorum; Bu Denetim Masasındaki kısımdan DNS değişince Çıkarken ayarları doğrulaya basmaya gerek var mı? Ben o seçeneği işaretliyorum öyle kapatıyorum ve kapattıktan sonra Hata taraması yapıyor. Doğru mu yapıyorum?
Bende hep ayarları doğrula diyerek çıkıyorum hiç bir fikrim yok.

Cloudflare devam

Silmeye gerek var. Mamafi bende hiç tarama falan yapmıyor ve de maşallah iyi yani.
Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?

Önbelleği Sildim Komut isteminden. Succesfully Flushed the DNS resolver cache Mesajını verdi.
Türkçe olarak; DNS çözümleyici önbelleği başarıyla temizlendi. Sanırım temizledi herhalde değil mi önbelleği?
Evet temizledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,654
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri