Musa Dinç
80+ Bronze
Discordunu ver bir kaç ayar yapalım ayrıca.Bulamadım hocam, bu panellerden hangisindedir?
Alıntıyı görüntüle
Discordunu ver bir kaç ayar yapalım ayrıca.Bulamadım hocam, bu panellerden hangisindedir?
Alıntıyı görüntüle
Sizin için test yaptım.Hocam 30 mbit ile nasıl fiber kullanayım? VDSL kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani artık heralde sağlayıcı değiştireceğim. internet hızımdan memnun değilim.
DNS olmadan sitelere giremeyeceksin haberin yok dahaOkudum.
İnternet hızını dns değiştirerek yükseltemezsiniz.
En hızlı kullanım dns'siz kullanımdır.
DNS ile alakalı da çok bir fark yok gene 110 gibi sayılara ulaşıyor.İnternet hızındaki düşüsün sebebi sizin arkada bir şey açmış olmanız mı hocam? yoksa DNSle mi alakalı?
Arkadaş windows ayarlarındaki dns kısmından bahsediyor.DNS olmadan sitelere giremeyeceksin haberin yok daha
dns kullanmak zorunludur internete açılan kapıdır dns. sen dns kullanmadığında modem otomatik servis sağlayıcının dns'sini atar. ben türktelekom kullanıyorum ve türk telekom dns'si otomatik geliyor.Neden dns kullanıyorsunuz ?
Bence gereği yok.
Elbette bunun farkındayım.dns kullanmak zorunludur internete açılan kapıdır dns. sen dns kullanmadığında modem otomatik servis sağlayıcının dns'sini atar. ben türktelekom kullanıyorum ve türk telekom dns'si otomatik geliyor.
yurtdışı server bağlantılarında ping düşürmek için google dns falan kullanıyorum.