ReQo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 349
Arkadaşlar sizce iptal edip
Bunu almalı mıyım?
tabikide hayır enermax alınmaz. bu lian li baya iyi bi fiyatta en ucuz ilandan 1500tl daha uygun ve güzel de alınır
Marka takıntım yok hocam o yüzden diğer güç kaynağının Enermax adında olması sorun değil benim için. İkiside tier listlerde aynı seviyede sınıflandırılıyor o yüzden hala içim rahat etmiş değil :/tabikide hayır enermax alınmaz. bu lian li baya iyi bi fiyatta en ucuz ilandan 1500tl daha uygun ve güzel de alınır
lianli daha iyi gözüküyor gibi ama ...Marka takıntım yok hocam o yüzden diğer güç kaynağının Enermax adında olması sorun değil benim için. İkiside tier listlerde aynı seviyede sınıflandırılıyor o yüzden hala içim rahat etmiş değil :/
isterse daha üstte olsun markanın getirdiği bi kalite var ve tüm sistemi emanet ediyosun lian li iyiMarka takıntım yok hocam o yüzden diğer güç kaynağının Enermax adında olması sorun değil benim için. İkiside tier listlerde aynı seviyede sınıflandırılıyor o yüzden hala içim rahat etmiş değil :/
Bu psu 5k ydı geçen hafta hemen fiyatı yükselmiş eğer kasana Lian li oluyorsa her kasaya olmuyor Lian li o zaman alınabilir nasıl bir pc için alıyorsunuz bilmiyorum ama 1000W olması biraz cezbediyor enermaxın
Lian li de kendi üretmiyor ki gidip psu üreticisinden paket alıp özelleştirtip ürettirip satıyor enermaxın bu modelinin üreticisi yine çinli şirketse b+ tier da olur Lian li A olması lazım ama her kasaya uymuyor odaisterse daha üstte olsun markanın getirdiği bi kalite var ve tüm sistemi emanet ediyosun lian li iyi
Enermaxta A tier psu bu arada hocam.Lian li de kendi üretmiyor ki gidip psu üreticisinden paket alıp özelleştirtip ürettirip satıyor enermaxın bu modelinin üreticisi yine çinli şirketse b+ tier da olur Lian li A olması lazım ama her kasaya uymuyor oda
Evet kesin yargılara varmamak lazım her markanın psu suda mükemmel gelmiyor sonuç olarak Msi ın fan sesi problemi cw çıkma ihtimali vs Enermax kullananlar baya memnun bu modeli araştırmak lazım sadece 1200W olan seride sanr üretiyordu psu yu hala aynıysa tier aynıdır yüksek ihtimalleiptal etmeye gerek yok bence lianli iyidir de enermax alınmaz diye bir şey de yok kötü marka değil
SPL tierliste A tier yazıyor hocam Enermax o yanlış mı sizce ?Enermax Lian Li, Corsair, ASUS, MSI gibi markalardan daha köklü bir firma. Hatta 2000'li yıllarda Seasonic'den daha iyi veya daha benzer nitelikte güç kaynağı üretimi yapıyorlardı. Marka sağlam onda bir sorun yok ama zaten markanın garanti desteği dışında bir önemi yok. Lian Li'de Enermax'da(2014'den sonra fabrikalarını kapattılar) PSU üretimi yapmıyor.
Lian Li'nin filtreleme kapasitörleri kalitesiz, fan eğrisi agresif. Bunun dışında kötü bir yani yok pek de. Enermax'ın ise detaylı bir testi yok. Ben olsam şunun stoğa geri girmesini beklerdim:
1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-BK - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
1000W olan versiyonu 10k ya koymuşlar ilk geldiğinde 5-6k ya alınabiliyorduEnermax Lian Li, Corsair, ASUS, MSI gibi markalardan daha köklü bir firma. Hatta 2000'li yıllarda Seasonic'den daha iyi veya daha benzer nitelikte güç kaynağı üretimi yapıyorlardı. Marka sağlam onda bir sorun yok ama zaten markanın garanti desteği dışında bir önemi yok. Lian Li'de Enermax'da(2014'den sonra fabrikalarını kapattılar) PSU üretimi yapmıyor.
Lian Li'nin filtreleme kapasitörleri kalitesiz, fan eğrisi agresif. Bunun dışında kötü bir yani yok pek de. Enermax'ın ise detaylı bir testi yok. Ben olsam şunun stoğa geri girmesini beklerdim:
1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-BK - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr