Neler Yeni

Doğru Vücut Geliştirme

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Murat Aslan
1.84 boy 73 kiloyum.Fiziğim cılız denilecek düzeyde.Düzensiz ve büyük porsiyonlarla beslenmeme rağmen kilo al(a)mıyorum.Genetik olarak metabolizma hızlı.Çok düzensiz olmasada beslenmeye dikkat etmeden spor salonunda belirli bir düzeye ulaşabilir miyim yoksa hiç vakit öldürmeyim mi?Bileklerim 16cm halimi siz düşünün :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bulkyapanobez Help

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Spor salonunda vakit öldürmek diye bir şey yok brom. Sen istesen de istemesen de spor salonuna gidip antrenman attığın sürece acikacaksın, yiyeceğin porsiyon sayısı artacak. Ben şahsen "çok yiyorum ama kilo alamıyorum" diyen arkadaşlara inanmıyorum. Çok yiyen kimse, kilo alan adam kadar çok yemiyor. Çok basit bir spor brom bir olayı yok yemek ye antrenman yap geliş yemeği arttır antrenmanı arttır geliş,bu döngüye sadık kal.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Murat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spor salonunda vakit öldürmek diye bir şey yok brom. Sen istesen de istemesen de spor salonuna gidip antrenman attığın sürece acikacaksın, yiyeceğin porsiyon sayısı artacak. Ben şahsen "çok yiyorum ama kilo alamıyorum" diyen arkadaşlara inanmıyorum. Çok yiyen kimse, kilo alan adam kadar çok yemiyor. Çok basit bir spor brom bir olayı yok yemek ye antrenman yap geliş yemeği arttır antrenmanı arttır geliş,bu döngüye sadık kal.
Teşekkürler bodoslama başlıyoruz o zaman

Top Bottom