Neler Yeni

Doktor gözlük numarasını yanlış yazmış olabilir mi?

nulll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
null
Selamlar arkadaşlar. 3 sene önce göz doktoruna gittiğimde iki gözüme de 1.5 dedi. Bugün doktorum olmadığından başka doktora gittiğimde sol gözüme 3 sağ gözüme 1.5 dedi. Yaklaşık yarım saattir camları değiştirdim ve şu an gözlerim iyi görüyor ama sağ gözümü kapadigimda bayağı bir bulanık neredeyse eskisi gibi, sol ise gayet iyi. Ve şu an gözlükle aşırı acayip görünüyor etraf. Normalde gözlük değiştirince de yer falan tuhaf oluyordu ama şu an etraf da değişik. Acaba şu gözleri yakan damladan dolayı falan mi diye düşünüyorum ama normalde de damlatıyorlardı. Ya da sağ göze yanlış numara yazmış olabilir mi?

Vesselam

80+ Bronze
Evet olabilir hatta olmuştur da aynısını 2 kere yaşadım 2 kere 4k verdiğim camları çöpe attım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet toprak
3 senede numaranın büyümesi gayet normal

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
yanlış yazma ihtimali olabilir isterseniz tekrar gidin bir doktora bana astigmat olmamasına rağmen astigmatımın olduğunu söylemişlerdi gözlüğü kullanmaya başladığımda fark etmiştim

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Selamlar arkadaşlar. 3 sene önce göz doktoruna gittiğimde iki gözüme de 1.5 dedi. Bugün doktorum olmadığından başka doktora gittiğimde sol gözüme 3 sağ gözüme 1.5 dedi. Yaklaşık yarım saattir camları değiştirdim ve şu an gözlerim iyi görüyor ama sağ gözümü kapadigimda bayağı bir bulanık neredeyse eskisi gibi, sol ise gayet iyi. Ve şu an gözlükle aşırı acayip görünüyor etraf. Normalde gözlük değiştirince de yer falan tuhaf oluyordu ama şu an etraf da değişik. Acaba şu gözleri yakan damladan dolayı falan mi diye düşünüyorum ama normalde de damlatıyorlardı. Ya da sağ göze yanlış numara yazmış olabilir mi?
Bana bu tarz bir şey olmuştu, doktor doğru yazmıştı ama optisyen bir camı değiştirmeyi unutmuş. Ben de rahatsızlık yaşıyordum gidip kontrol ettirdim hatasını anlayıp düzeltti. Bence önce gözlüğün reçetedeki gibi yani hatasız olduğundan emin ol, sonra da emin olmak için başka bir doktora gidebilirsin.

nulll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
null
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet olabilir hatta olmuştur da aynısını 2 kere yaşadım 2 kere 4k verdiğim camları çöpe attım.
Yanlış numara için biz mi para veriyoruz bir de?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 senede numaranın büyümesi gayet normal
Yok onu biliyorum zaten, ama sağ gözüm hiç büyümemiş gibi yazmış, yine aynı numara yani. Fakat sadece sağ ile baktığımda okuyamıyorum yani uzağı

nulll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
null
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ben gidip rezillik çıkarmıştım ama işin sonunda kendi cebimden verdim parasını:D
Saçma valla, kimden ne koparırlarsa. Teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğun için

yanlış yazma ihtimali olabilir isterseniz tekrar gidin bir doktora bana astigmat olmamasına rağmen astigmatımın olduğunu söylemişlerdi gözlüğü kullanmaya başladığımda fark etmiştim
Haklısın eğer aranabiliyorsa deneyeceğim, teşekkür ederim

Bana bu tarz bir şey olmuştu, doktor doğru yazmıştı ama optisyen bir camı değiştirmeyi unutmuş. Ben de rahatsızlık yaşıyordum gidip kontrol ettirdim hatasını anlayıp düzeltti. Bence önce gözlüğün reçetedeki gibi yani hatasız olduğundan emin ol, sonra da emin olmak için başka bir doktora gidebilirsin.
Aslında sağ gözlük camımın numarası öncekiyle aynı dediğim gibi, 1.5 olduğunu söyledi yani ama göremiyordum zaten öyle de. Merceğini de değiştirdiler camdan anladım da yine de aynı işte

nulll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
null
sana denettirmesi lazım sacmalıga bak
Denettirdi aslında ama 1 buçukla 3'e nasıl karar verdi anlamadım az değil fark. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole öyle anlaşılacak bakalım

Top Bottom