Şöyle fiyatlara ve sitelere inanmayın artık gözünüzü seveyim
Kardes siliyim o zaman millet alırŞöyle fiyatlara ve sitelere inanmayın artık gözünüzü seveyim
Ayn knka sen bilirsin bizim millet boş mezar bulsa atlar içineKardes siliyim o zaman millet alır
Bilgidin Vodanefe'nin Sitesi Kopyalamışlar Resmen .Şöyle fiyatlara ve sitelere inanmayın artık gözünüzü seveyim
Aynen bende şimdi bakınca fark ettim. Her şey yanımda nın aynısıBilgidin Vodonefe'nin Sitesi Kopyalamışlar Resmen .
![]()
Böyle siteler kart bilgilerini, kişisel bilgileri alıyor kullanıyor siz siz olun internet ile alışveriş yaparken sanal kart kullanın her zamanBilgidin Vodonefe'nin Sitesi Kopyalamışlar Resmen .
Faturalı Kampanyalar
Vodafone faturalı kampanyalar hakkında tüm güncel bilgiler sitemizde! Vodafone'lulara özel tüm faturalı kampanyalardan yararlanmak için hemen tıklayın!www.vodafone.com.tr
![]()
Ben Genelde Bu Tarz Şeylere Dikkat Ediyorum .Böyle siteler kart bilgilerini, kişisel bilgileri alıyor kullanıyor siz siz olun internet ile alışveriş yaparken sanal kart kullanın her zaman
Ben etbise kayıtlı mi diye bakıyorum ama o da bazen yanıltıyor en iyisi bilindik marka siteler onlardan bile yaparken sanal kullanın ki telefona da erişim yapıyorlar bilgileri alıyorlar en kesin çözüm sanal Kart ve bilindik sitelerBen Genelde Bu Tarz Şeylere Dikkat Ediyorum .
Alıntıyı görüntüle
Ama Sanal Kart Çok Daha Mantıklı Oluyor .
3D Secure Önemli BirdeBen etbise kayıtlı mi diye bakıyorum ama o da bazen yanıltıyor en iyisi bilindik marka siteler onlardan bile yaparken sanal kullanın ki telefona da erişim yapıyorlar bilgileri alıyorlar en kesin çözüm sanal Kart ve bilindik siteler