Dolandırıldık , yardım edin

Kral seni soğuk suda kesmez git bi buzlu ayran felan al kendine gel, ferahlarsın. Çok geçmiş olsun.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kral seni soğuk suda kesmez git bi buzlu ayran felan al kendine gel, ferahlarsın. Çok geçmiş olsun.
Knk adamın yaptığı sitede adamı geri buldum , adamla çaktırmadan yazışcam bakalım neymiş ne değilmiş Şik/ ta$şağına denkmiymiş

Dolap hep alıcı tarafındadadır bilginize 3 denedir satıcı olarak neler çekmedim :) bilmiyorum tavsiye olarak değerlendirmeyin ama komisyondada abartıyor kestiği ücretinde hakkını veremiyor o hizmeti sağlamıyor çok büyük eksikleri var. Tavsiye olarak dolaptan ürün alacaksanız sari siteden sizin konumunuza yakın ürünlerle kıyaslama yapıp cüzzi rakamalar oynuyorsa temziliğine inanıyorsanız dolap ama fiyat farklara varsa sarı siteden konuma yakın almalısınız.
alıcı tarafımı ? ulan cüzdan almıştım farklı renk gelmişti iade etmek istemiştim satıcı bile kabul etti dolap kabul etmedi ayarı verince iade sağlandı , kesinlikle iade olmaması çok kötü.

Hiçbir şey çıkmaz sanal dolandırıcılıktan.
Adını dahi öğrenemezsin maalesef.

Kadir neden öyle bir şey yazarak beni dolandırıcıdan uzaklaştırmaya çalışıyorsun la , yoksa sen misin la dolandırıcı hsjshjss
Her katil mutlaka olay yerine döner çünkü merak eder vurduğu kisinin ölüp ölmediğini...

Knk biz dekont gönderdik işte sonra bizi sahte Dolap aradı açıklamaya ürün kodu girmelisiniz diye bizde tekrar gönderdik sonra adam bize "2 kez dolandırılıdınız hayırlı olsun 🤣" yazdı sonra dedilerki bı bak dolandırıldık meğer site zaten sahteymiş bunlar yanlış siteye daha doğrusu sahteye girmişler . İşleri bana yaptırmadılar bunlar oldu
anladım, geçmiş olsun keşke uygulama üzerinden yapsaydınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,741
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri