Dolandırıldık , yardım edin

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Son durum nedir?
Adamın sunucuyu vpn ile İzlanda da açtığını öğrendik , başka bi şey bulamadık , polisler elde tutunan tek adam akıllı bilginin ksrşı tarafın bankası olduğunu söylüyor ama sonuçta en yakın 2 yıla felan çıkarmış. O oro$bu çocuğunu bı bulsak , hayır zaten borçlar vardı birde bu adam dolandırdı 40 bin lira gibi bir sıkıntı çekiyoruz

Arkadaşlar bu gün dolap uygulamasından ablama iPhone 11 alacaktık , adama parayı gönderdik , sonra dolap dan arama geldi ve efendim para gönderilemedi açıklamaya alışveris kodunu yazmalıydınız , tekrar gönderin dedi bizde gönderdik anlamadık tabi meğer dolandırılmışız iki kere para gönderdik ama işlemi onaylamadılar paralar ulaştı iPhone 11 gönderilmedi yardım edin ne yapabiliriz , adama doktor diye inanmıştık göndermedi , yardım edin
kral siz bile isteye dolandırılmışsınız

Adamın sunucuyu vpn ile İzlanda da açtığını öğrendik , başka bi şey bulamadık , polisler elde tutunan tek adam akıllı bilginin ksrşı tarafın bankası olduğunu söylüyor ama sonuçta en yakın 2 yıla felan çıkarmış. O oro$bu çocuğunu bı bulsak , hayır zaten borçlar vardı birde bu adam dolandırdı 40 bin lira gibi bir sıkıntı çekiyoruz
14 k borc varken neden iphone 11 almak istediniz?

Dedim ben sana bişey çıkmaz bu işten olan senin 40k parana olur diye

Hocam borc varken iphone almaniza mi sasayim dolandirilmaniza mı .
Aga bizimkiler internetten bulmuş adamı adam kendi Dolap uygulamasını yapmış bize onu indirtmiş iki kere aynı uygulamadan gönderdik
Oha oha lan kriptoda basima gelmisti bu

Knk iPhone yı aldık 2. Yi gondermemiz gerekmiş ilki olmamış adam dediki 1 saat içinde önceki para size geri gelecek bizde hemen parayı atak dedik borç aldık onuda gonderdik para geri gelmedi
adamı ara ihtiyacım var kanser kardeşim mutlu olsun diye almıştım abi nolur geçim sıkıtnsıı çekiyorum de.

Agalar öyle demeyin be çok zor bir durum düşünsenize bi çocuğun olaydan haberi bile yok babası yapmış
Hocam yok üstüne gitmiyom zaten. Banan iphone 15 fslan koc olmadıkça mantiksiz geliyo ben kacak xiomi kullaniyom paramiz olmasina ragmen 😂 neyse bende dolandirilmistim baya zor tribe girmistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri