Dolandırıldım mı ¿

Patseliko

80+
Reaksiyon skoru
2
Ben Instagram'da bir forma beğendim wp den iletişime geçgim parayı havale yaptım (220tl) 20 gün geçti mesaj atıyorum cevap vermiyorlar 16 yaşımdayım cimer vs ne yapmam gerekiyor dekont falanda var

Ben Instagram'da bir forma beğendim wp den iletişime geçgim parayı havale yaptım (220tl) 20 gün geçti mesaj atıyorum cevap vermiyorlar 16 yaşımdayım cimer vs ne yapmam gerekiyor dekont falanda var
Soğuk su iç iyi gelir geçmiş olsun bu sana ders olsun bir daha yapma

sosyal medyadan alışveriş yapılmaz bence illaki güvenilir satıcılar vardır ama çevremde birçok arkadaşım bu şekilde dolandırıldı paralarını geri almaya çalıştılar ama bir sonuç çıkmadı cimere yazsanızda bir sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum geçmiş olsun bir sonraki sefer bilinen alışveriş sitelerini kullanın

kesinlikle yanlış anlama ama seni 20 günde durduran şey neydi
cimere başvursan da bir şey çıkacağını sanmam

Geçmiş olsun parayı alma ihtimaliniz oldukça düşük. Keşke kapıda ödeme yapan yerlerden alsaydınız. Cimerden sonuç alacaksanız da bence 2 ay fln sürer

kesinlikle yanlış anlama ama seni 20 günde durduran şey neydi
cimere başvursan da bir şey çıkacağını sanmam
Kanka yazıyordum verdiniz mi kargoya vs diye evet fln diyolardı işte son yazdığımda pazartesi kargoda dediler vermediler yani geçistirdiler gibi bişey.

Havale ile ödemede malesef geri iade mümkün değil. Normal güvenilir bir ödeme sistemi olsaydı geç olsada iade gelirdi.

işte bu yerlerden almayacaksın formaulkesi gibi kapıda ödemeli var

Geri