Neler Yeni

DOLANDIRILDIM SANIRIM ACİL YARDIM

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Geçmiş olsun :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi yapmışsınız hocam.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Beyler hatırlayanınız vardı 1 - 2 gün önce işlemci önerisi için burada konu açmıştım. Burada yazılanlardan birisini uygun gördüm ve sahibinden.com dan arattım. Birisini buldum 370 yazmış ben bunun numarasını aldım direk whatsapptan yazdım sahibinden üyeliğim yok diye.. Konuştuk benim i3 e pazarlık yaptık 110 liraya alacaktı üzerine 230 lira flan verip i5 alıcaktım anlaştık. Parayı direk havale olarak gönderdim işlemciyi de bugün kargoyla gönderdim adama resimlerini attım kargonun vs parayı zaten göndermişim. Adam mesajlara cevap vermiyor telefona bakmıyor Ankarada Kasırga bilgisayar diye bir yer bende kayserideyim. kaç defa aradım sabah telefona şans eseri baktı dedimki kargoyu gönderdim siz benim kargoyu verdini<mi bilgi gelmedi takip no vs hiçbir şey yok adam dedi ki ben şuan sanayideyim bizim çocuklar göndermişlerdir sana bildirim akşam 7 den sonra gelir kakrgo o zaman kapanıyo o yüzden o saatte haber gelir dedi. saat 7 bucuk oldu (akşam tabi) bilgi vs bişey yok adamda cevap vermiyor kargoyu aradım adıma kargo da görünmüyor biri bana akıl versin ben şimdi ne yapıcam?
Havale karşılığı kargo diye bişey yok kanmayın bu yalanlara.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ders oldu kardesim bilgi icin saol aklimda bulunsun
Sahibinden üzerinden alışveriş yaparken Param Güvende diye bir sistem var onu kullanın.
Aldığınız ürünün %10'u kadarı kadar komisyon veriyorsun ve kargo bedava + güvenilir oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Balcı
Sahibinden üzerinden alışveriş yaparken Param Güvende diye bir sistem var onu kullanın.
Aldığınız ürünün %10'u kadarı kadar komisyon veriyorsun ve kargo bedava + güvenilir oluyor.
Cok kullandıgim bir site degil ama bidaha isim duserse bu dediginizi yapicam. Böyle bi hizmeti varsa ne ala

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Hocam adama söyledim sikayet edicem vs diye acti telefonu parami geri gonderdi kargoyu da iptal ettirdim yarin geri alicam eksik olmayin saolun yardımlariniz icinde Allah razı olsun
Sorununuz çözüldü mü yani?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,186
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom