ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Aynen bu tarz olabilirLaptop sıfırdır kutusu açılmadan bilgisayarcıya biri satmıştır.
Aynen bu tarz olabilirLaptop sıfırdır kutusu açılmadan bilgisayarcıya biri satmıştır.
ben katılmıyorum btw.çoğu kişi ısınma,açılmama vs. sorunu vardi forumda çok denk geldim fiyat ne verdi bu arada
Ryzen 5 5600 rtx3060 8gb ram(yükseltecem) 19k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilirmi böyle bişey ya da nasıl anlayabilirim
Fiyatı 15 falan olsa neyse hocam belli ki bir aracı var kendine de komisyon alacak vazgeç benceBanada 19k dedi çanta mouse vs ile birlikte normalmi karşılamalıyım acaba
şahsen risk almaya değmez hem victus serisi de alınmaz sıfır Lenovo ganing yada Asus tüf a15 serisi tercih ederdimArkadaşlar vanda bir bilgisayarcıya gittim bana bi hp victusun geleceğini söyledi. Garantisi 1 yıldan az kalmış ama sıfır cihaz dedi böyle bişey mümkün olabilir mi?
Yani garantisi 1 yıldan az olup sıfır olabiliyor mu ?( en az 1 yıldan başlıyor garantiler ondan)
İnşallah derdimi anlatabilmişimdir...
Excalibur görmediğin için şükret desem .... anlarmısınçoğu kişi ısınma,açılmama vs. sorunu vardi forumda çok denk geldim fiyat ne verdi bu arada
https://www.amazon.com.tr/dp/B09WRLD78J?ref_=cm_sw_r_apann_dp_2DR453951KK72FENK6ZGben katılmıyorum btw.
şu anda victus kullanıyorum ve hiç bir şekilde bir ısınma ve açılmama problemi ile karşılaşmadım.
Yarın kontrol etmeye gidecem inşallah umduğum gibi olurFiyatı 15 falan olsa neyse hocam belli ki bir aracı var kendine de komisyon alacak vazgeç bence
kutu fatura kontrol ettir şans işi dedikleri gibi bir de pazarlığa otur bakalım fiyatını çok düşürürse ordan bi sıkıntı olduğu anlaşılırYarın kontrol etmeye gidecem inşallah umduğum gibi olur
20k dan düşürdükutu fatura kontrol ettir şans işi dedikleri gibi bir de pazarlığa otur bakalım fiyatını çok düşürürse ordan bi sıkıntı olduğu anlaşılır
Hocam işine karışmak gibi olmasında yerinde olsam vermişken 1k daha verir işimi garantiye alırım20k dan düşürdü