Neler Yeni

Dolandırılıyor olabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz
Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyoldan bi kaç kıyafet aldım 1 tanesi hariç hepsi trendyol express ile kargolandı diğeri sürat ile ama az önce mi sms geldi ve sürat kargo kargonuzu veremiyoz diyor linke girince pttgov-mail3 diye bi siteye atıyor sslerini ekledim bi akıl verin napıyım ne sürat ne ptt ile gelicek kargom yok
FAFDAB4C-B066-4EFF-BBA5-EAD72AFDC4F2.jpeg

Ekler

• B19672DD-CDB8-4AFA-87C2-3BDFA001C073.jpeg
    B19672DD-CDB8-4AFA-87C2-3BDFA001C073.jpeg
    314.4 KB · Hit: 125

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
öyle bi numara ve link yok sakın tıklama. o numara yurtdışı hintli numaralarından.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı

Alıntıyı görüntüle
sahte site sakın hiçbirşey yapma bir şey indirmemiştir umarım dolandırıcı siteler

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle dolandırıcılık. Yurtiçi kargo neden +220'li numaradan yazsın ve neden "PTT" sitesine yönlendirsin ki? :D.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Alıntıyı görüntüle
[silindi]

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
Aynı mesaj geçen gün bana da geldi. Hatta kargomu teslim alamadığım bir günde geldi. 220 zaten Gambiya'ya ait alan kodu. Linki incelerseniz linkin sahte olduğu fazlasıyla belli. Arama motorlarında +220 diye arama yaparsanız sizin gibi pek çok kişiye bu mesajın gittiğini görebeilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bi numara ve link yok sakın tıklama. o numara yurtdışı hintli numaralarından.
Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu

Sözleşmeyi kabul etme şişeye otururlar seni
Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu

Aynı mesaj geçen gün bana da geldi. Hatta kargomu teslim alamadığım bir günde geldi. 220 zaten Gambiya'ya ait alan kodu. Linki incelerseniz linkin sahte olduğu fazlasıyla belli. Arama motorlarında +220 diye arama yaparsanız sizin gibi pek çok kişiye bu mesajın gittiğini görebeilirsiniz.
Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu

Kesinlikle dolandırıcılık. Yurtiçi kargo neden +220'li numaradan yazsın ve neden "PTT" sitesine yönlendirsin ki? :D.
Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
"DEVAM ETMEK" :blobdance:o.O2:oops::kedi::cool::cool::cool:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Linke girdim ama hiç bir bilgimi yazmadım bişey olur mu

Linke girdim ama bilgimi yazmadım bişey olur mu

Bana bu gün 2 kargo geldi aldım siz linke girdiniz mi bişey oldu mu

Hocam bide siyeyi çok iyi yapmışlar aşşadaki yasal şeylere tıklayınca gerçek ptt sitesine atıyo ben linke girdim biley olur mu
Linke girince sorun olmaz girip birşeylerini yazarsan sorun olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom