Neler Yeni

Dolandırılıyormuyum ?

Sleepy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Yılmaz
Steam hesabindan değil de discorda steamin bağlı ise bence oradan buluyorlar seni. Discordda gruplardan rastgele insanları ekleyip dolandırma peşindeler.
baktığım kadarıyla hiçbir bağlantımız yoktu discord üzerinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

a

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
yabancı uyruklu olduğunu tahmin ettiğim ingilizce konuşan biri beni discord üzerinden ekledi ve steam üzerinden dolandırıldığını iddia edip benim replica steam hesabımdan benim discordumu bulmuş benim steam hesabımın fotoğrafınıda attı nereden buldu bilmiyorum işte steam den şikayet etmiş filan bana şimdi Brian Jacobson#0678 etiketli kişiyi ekletmeye çalışıyor benim steam hesabımın banlanmaması için trade kayıtlarına bakarlar filan dedim ama ekle dedi ne yapmalıyım yağlı kazığamı oturuyorum ?
O günde başka birisi aynı olaydan dolayı konu açtı dolandırıldım diye , böyle birşeyin imkanı yok yani buna inanan hulkada inanır.

Aaahmt

80+ Silver
yabancı uyruklu olduğunu tahmin ettiğim ingilizce konuşan biri beni discord üzerinden ekledi ve steam üzerinden dolandırıldığını iddia edip benim replica steam hesabımdan benim discordumu bulmuş benim steam hesabımın fotoğrafınıda attı nereden buldu bilmiyorum işte steam den şikayet etmiş filan bana şimdi Brian Jacobson#0678 etiketli kişiyi ekletmeye çalışıyor benim steam hesabımın banlanmaması için trade kayıtlarına bakarlar filan dedim ama ekle dedi ne yapmalıyım yağlı kazığamı oturuyorum ?
Hocam hiçbi şey anlamadım sizin dolandırıcı olduğunuzu mu söylüyor o kişi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,753
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom