Dolaptan PlayStation alınır mı? Acil Yardım

Wanda Maximoff

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Dolap üzerinden daha önce hiç satış yapmamış birinden ürün alınır mı veya daha önce satış yapmıştan alınır mı farkı var mı sorun yaşar mıyım alırsam neler yapmalıyım sorun yaşamamak için cevaplarınızı bekliyorum yardım edin😊😊😊

Dün bir ilana yazdım dolaptan adamın 300 den fazla satışı var 5 yıldızlı yorumdan yazdım kaça olur vs adam wp no verdi çok acil nakite ihtiyacım var 3k daha azına olur diyor havale ile verirsen
Ben sıfır yoruma sahip birinden ps5 aldım dolap üzerinden. Dün geldi. Sorunsuz kullanıyorum.
Havale ile alma.

Son düzenleme:
Dolap üzerinden zor ama yine de size ürün gelince kargocudan rica edin onun gözünün önünde videoya alarak açın.
Farklı yerlerde farklı kişilerden kargo aldım ama hiçbiri bunu kabul etmedi. Size gelen kargocular bu talebinizi kabul ediyorlar mı? Çünkü kargocu benim işim kargoyu teslim etmek üründe sorun yaşarsanız aldığınız yere söyleyin iade kodu alın diyor. Zaten imza veya kod almadan ürüne bakmaya da izin vermiyorlar. Kargocu benim işim ürünü teslim etmek diyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim

Farklı yerlerde farklı kişilerden kargo aldım ama hiçbiri bunu kabul etmedi. Size gelen kargocular bu talebinizi kabul ediyorlar mı? Çünkü kargocu benim işim kargoyu teslim etmek üründe sorun yaşarsanız aldığınız yere söyleyin iade kodu alın diyor. Zaten imza veya kod almadan ürüne bakmaya da izin vermiyorlar. Kargocu benim işim ürünü teslim etmek diyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim
Vala bende dün ilk defa denicektim. Rica ettim bekledi açmaya başladım ama açarsan ben bir şey yapamam açmış sayılırsın dedi. Bende içeri alıp videoya çekerek açtım ama zaten ps5 kutusu olduğu belliydi birazda. O yüzden çok şüphelenmedim. Açtım denedim oyun oynadım. Sorun olmadığını anlayınca onayladım.

Dolap aşırı komisyon kesiyor ve ben teknolojik ürün almam ordan. Şansa bırakılmaz.

Geri