Ziona
80+ Silver
Şuan herkes dolar alma vakti sakın satmayın
Şuan herkes dolar alma vakti sakın satmayın
(YTD) amirim yapma gözünü seviyim
Yükselmesin Abdullah abi bize nasıl sistem toplarTayyip bey size sesleniyorum. Can'ın üzülmemesi her şeyden daha önemli. Yükseltin lütfen. Yükseltin ki satıcılar bize daha çok geçirsin.
Büyük hissediyorum, geliyor RTX 3060ti hissediyorumŞuan dolar 13.41 İnş devamı gelir ama zannetmiyorum tekrar yukselir
Benim anladığım faiz yükseltme yok. Diyelimki 100 liran var faize yatırdın. Vade sonunda diyelimki faizle birlikte 115 lira oldu. Eğer vade süresince dolar 120 lira olacaksa devlet aradaki farkı (5TL) ödeyecek. Ama dolar daha çok yükselmezse herhangi bişey alamayacaksın. Özgür demirtaş bu cümleyi anlatmak için 10 larca tweet atmış. Yada ANLATMAMAK için!Kafam karıştı bazıları gizli faiz artışı diyor bazıları vade hesap mesap diyor bazıları enflasyon diyor nedir bu yav (ekonomi bilgim kahvelerdeki dayıdan farkı yok nerdeyse)
8 tl olsa kim bilir neler yapıcak.Ulan anlık 3 kuruş düştü diye Aferim RTE mi oldu slsmwnskwmsw
Bunun kısa vadeli bir düşüş olduğunu düşünüyorum.Erdoğanın bir bildiği varmış demekki reform tarzı bir şey yaptı sanırım dolar 15TL'Ye düştü Afferim RTE gözümden gidiyordun kurtardın helal be ab düşünceleriniz neler beyler? 18TL den 15TL ye düşüş 3TL fark büyük yani İnşallah devamının gelmesi dileği ile. (@Kormts aga sen zarar etme şansım yok diyordun dolar 3TL düştü nası bi bahtsızlık gelmiş )
(GÜLÜCÜK ATMAYIN NE DİYECEKSENİZ SÖYLEYİN TARTIŞALIM BİZDE GÜZEL GÜZEL)
çok belirsiz bir ekonomi yaağhİlerde yükselirmi dahada düşermi bilmem ama en güzel yanı çıkacak hazır sistemler süper fiyatlara çıkacaktır.
Düştüğünde fiyatların aynı oranda düşeceğine inanıyormusun ? Örnek vereyim sana dolar 13 iken 2000 TL olan bir ürün dolar 18 iken 2800 3000 lira civarına çıktı. Sen tekrar bu ürünün 2000 TL ye düşeceğine inanıyor musun. Aksine daha kötü olabilir. 18 iken 2800 3000 TL olan ürün şimdi 2500 olacak. Dolar eğer tekrar 18 olduğunda bu ürün 3000 değil bu sefer 3300 3400 Tl olucak. Yani sen dolar 18 ken 2800 3000 TL olan ürünü yine dolar 18 ken 3500 Tl ye almış olucaksın. Bunun önüne geçmeleri lazım doların düşmesi faydasız.Yükselmesin Abdullah abi bize nasıl sistem toplar