Neler Yeni

Dolar 18.54 ₺ olmuş ? :(

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
adam 10 20 kuruş oynadığı için değil, 18.50 barajını geçtiği için konu açmış
Ya kardeşim ne barajı ya kime göre neye göre baraj ülke Afrika seviyesine gelmiş hala baraj diyosunuz. Kendinizi kandırmayı bırakın battık işte knks.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Ya kardeşim ne barajı ya kime göre neye göre baraj ülke Afrika seviyesine gelmiş hala baraj diyosunuz. Kendinizi kandırmayı bırakın battık işte knks.
hocam ben batmadık diye bir şey mi söyledim ne düşünüp yazsanıza yanıtlarınızı. 18.5 tl'nin dolar karşısında değer kaybetmesinin rekoru şu an. daha yükseğe çıkmadı adam bu yuzden konu acmış afrika ne alaka şu an

Lonvardw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Kingosman
aynen yobazız uzay ajansı, elektrikli otomobil, insansız taarruz jetleri yobazlık, feminist lpg teröristlere özgürlük medeniyet oluyor aynen bas altı oka
uzay ajansı?? Erdoğan siyasal İslamcıdır ekonomiyi insan üzerinden döndüren bir adamdır ekonomist değil futbolcudur

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
hocam ben batmadık diye bir şey mi söyledim ne düşünüp yazsanıza yanıtlarınızı. 18.5 TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesinin rekoru şu an. daha yükseğe çıkmadı adam bu yuzden konu acmış afrika ne alaka şu an
Doların artacağını öngörememek için biraz az zeki olmak lazım. Cumhurbaşkanı kendisi doalrı 21 mi 23 lira mı böyle bir seviyelerde tutacağız dedi. 1 ocağa kadar belki 20 lira olur .

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynen yobazız uzay ajansı, elektrikli otomobil, insansız taarruz jetleri yobazlık, feminist lpg teröristlere özgürlük medeniyet oluyor aynen bas altı oka
Teröristleri meclise sokan kimdi ?

Cihangir

80+ Gold

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
boş ver doları evi arabayı sat sterline bas

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Doların artacağını öngörememek için biraz az zeki olmak lazım. Cumhurbaşkanı kendisi doalrı 21 mi 23 lira mı böyle bir seviyelerde tutacağız dedi. 1 ocağa kadar belki 20 lira olur .
hocam dediğim gibi düşünerek yazın ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.
doların artmayacağını mı söyledim?
21-23 lira arasında kalıp kalmayacağını mı söyledim?
cumhurbaşkanı doları ne zaman 20 küsür seviyelerde tutacağını söyledi? kaynak verir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzay ajansı?? Erdoğan siyasal İslamcıdır ekonomiyi insan üzerinden döndüren bir adamdır ekonomist değil futbolcudur
kesinlikle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
18.50 bişey değil ki 20 olacak sonra 22 sonra 25 alım gücü yerle yeksan olacak halk isyan bayrağını çekecek biraz felaket senaryosu yazdım 😃 durum hiç ama hiç iyi değil Allah sonumuzu hayırlı eylesin 🤲

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
her evden 1 oy diyen chp
Hayır,Kim bu teröristlerle miting yaptı ?
Türk Anneleri ağlarken
Köylerde Öğretmenler Türk bayrağı astığı için öldürenlerle aynı masaya geldiler.

Son düzenleme:
Top Bottom