Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay

majorw0w

80+ Silver
İslam dinine mensup olmak bir ayrıcalıktır. Mümin olmak her insanın çapı değil. Aklıselim olmak ve nefsinden arınmayı gerektiriyor. Sende ikisinden de eser miktarda yok. Nefse zor gelir çok az seçkin insan bu görevi layığıyla yerine getirecek ama sen bu kafa ile o elit seçkin üstün insanlardan olamayacaksın, görünen o ki o çapta değilsin. Her insan kendi çapı kadar bir şeye sarılır ideolojilerde de böyledir. Örnek olarak herkes bir arkadaş çevresi edinir mü'min olmak ahlaklı güzel bir çevre de bulunmak gibidir senin halin ise apaçi otçu kekoların çevresinde bulunmak gibi beynin sulanmış haddine olmadan dine dil uzatıyorsun. İki kitap okudun diye kendini bir şey sandın herhalde o kitapları herkes okuyor, kendini geliştirmek için ama sen boş okuyorsun, normalde bir insan ilerler sen geriliyorsun. Cehaletini öptüğüm din ile müşrik din mensuplarını, kültür ile dini karıştırmışsın. Daha temel ayrımları yapamıyorsun çünkü bilgisiz sefihin tekisin.
Aga sıkıntı yok yarın birgün daraliyorum çok iyiyim ama olmuyor ailem şöyle diye konu açar gene. Kendi mükemmel çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslam dinine mensup olmak bir ayrıcalıktır. Mümin olmak her insanın çapı değil. Aklıselim olmak ve nefsinden arınmayı gerektiriyor. Sende ikisinden de eser miktarda yok. Nefse zor gelir çok az seçkin insan bu görevi layığıyla yerine getirecek ama sen bu kafa ile o elit seçkin üstün insanlardan olamayacaksın, görünen o ki o çapta değilsin. Her insan kendi çapı kadar bir şeye sarılır ideolojilerde de böyledir. Örnek olarak herkes bir arkadaş çevresi edinir mü'min olmak ahlaklı güzel bir çevre de bulunmak gibidir senin halin ise apaçi otçu kekoların çevresinde bulunmak gibi beynin sulanmış haddine olmadan dine dil uzatıyorsun. İki kitap okudun diye kendini bir şey sandın herhalde o kitapları herkes okuyor, kendini geliştirmek için ama sen boş okuyorsun, normalde bir insan ilerler sen geriliyorsun. Cehaletini öptüğüm din ile müşrik din mensuplarını, kültür ile dini karıştırmışsın. Daha temel ayrımları yapamıyorsun çünkü bilgisiz sefihin tekisin.
Aga sıkıntı yok yarın birgün daraliyorum çok iyiyim ama olmuyor ailem şöyle diye konu açar gene. Kendi mükemmel çünkü

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Herkes hemen, hiç gecikmeden Dolar alsın. 10 gün sonra zaten kâr edeceksiniz. Elinizde ne varsa Dolar'a çevirin, sonra ihtiyacınız oldukça bozar harcarsınız.

Olum, gecikmeyin diyorum. Bırakın şimdi laf yetiştirmeyı.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Herkes hemen, hiç gecikmeden Dolar alsın. 10 gün sonra zaten kâr edeceksiniz. Elinizde ne varsa Dolar'a çevirin, sonra ihtiyacınız oldukça bozar harcarsınız.

Olum, gecikmeyin diyorum. Bırakın şimdi laf yetiştirmeyı.
aynen knk dolar alacak para varda kosup dolar alalım :)

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Şuan dolar alınıp ileriye dönük yatırım yapılır mı?
dolarla yatırım olmaz sadece batış ekonomisindeki bir para biriminden alıp daha az hayır :D çooooooooook daha az değer kaybeden bir para birimi ile değiştirmiş olursun buda en iyi ihtimalle paranın değerini korumanı sağlar yani kaar elde edemezsin

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
dolarla yatırım olmaz sadece batış ekonomisindeki bir para biriminden alıp daha az hayır :D çooooooooook daha az değer kaybeden bir para birimi ile değiştirmiş olursun buda en iyi ihtimalle paranın değerini korumanı sağlar yani kaar elde edemezsin
Spekulatörler sıklıkla farklı para birimlerine yatırım yapar.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Din mi? O da ne? Bence çok gereksiz..

* 6 yaşındaki çocuk ile evlenmek mi?
* Kadınları ve kızları öldürmek mi?
* Cahil olmak mı?
* Bilime ve teknolojiye önem vermemek mi?
* Sebebsizce ve mantıksızca eleştiri yapmak mı?
* Akıl yoksunu olmak mı?
* Kadınlara bön bön bakıp kendini tahrik etmek mi?
* Oldukça bakımsız ve pis olmak mı?
* Kültürsüz ve medeniyetsiz olmak mı?
* İnsan haklarından mahrum kalarak kendini ezdirmek mi?
* Tek bilgi Allah, din, peygamer mi? (Tam olmasa da.)
* Kendini geliştirmemek mi?
* Fakir olduğu halde sürekli şükretmek mi?
* Hayvanlara tecavüz etmek mi?
* Öldükten sonra hiçbir hayatın olmadığı halde bu dünyaya önem vermeyip olmayan dünyaya hazırlık yapmak mı?
* Kötülüklerin şeytandan, ondan bundan, insanlardan geldiğine inanıp iyiliklerin Allah'tan geldiğine inanmak mı?
* Kur-an'ı Kerim'in içinde ne yazdıklarını bilmeyip islam dinini anlatmak mı?
* Konuşmayı bilmeden konuşmaya çalışmak mı?
...

Kesinlikle hiçbir dine mensup değilim olmam da. Ben sizlerden değilim. Bu halimden oldukça memnunum. Size başarılar olmayan yaşantınızda.
Bu adam yazdıklarından ötürü rapor yemeyecek mi ey donanım arşivi?

İftira var aleni. Yanlış bilgilendirme dahi olsun yemeyecek mı?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Bu adam yazdıklarından ötürü rapor yemeyecek mi ey donanım arşivi?

İftira var aleni. Yanlış bilgilendirme dahi olsun yemeyecek mı?
Ben yanlış bir şey göremedim dine gereksiz demesi dışında
dini kullananlar yüzünden böyle düşünüyorsunuz

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
bende ufak bir birikmişliğim vardı onunla 200 dolar aldım tüh yaa keşke euro ya da altın alsaymışım

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
KONUYU AÇAN ARKADAŞIM LÜTFEN SEN KONUYU AÇTIĞINDA DOLAR 20.40TI KONUYU SİL (!)
şaka yapıyorum sonumuz hiç iyi değil inş 2 3 gün içinde sistem fiyatları uçmazz gtx 1650 sistemler 12yi geçerse be tablet alırım ona göre

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom