Neler Yeni

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dolar almayı planlıyorum döviz bürosundan mi alayım binance tr den mı sizce alış satışta hangisi daha iyi olur

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Makas payı olmadığı için binance üstünden alıyorum ben, reel kura yaklaştığı zamanı bekle alım yapmak için, bazen fark çok açılıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Makas payı olmadığı için binance üstünden alıyorum ben, reel kura yaklaştığı zamanı bekle alım yapmak için, bazen fark çok açılıyor
Nasıl reel kur yani

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Binance.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merkez bankası - harem altın - binance arasındaki fiyat farklarına bak, binance fiyatı diğer fiyatlara yaklaştığı zaman al. Bazen haremdeki fiyattan bile 1tl yukarıya çıktığı oluyor
Çıkmış zaten 21.26 diyor fark çok fazla

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,171
İsim
Diyarhan
Binance dan al ama orası çok farklı oluyor usdt nin değeri çok ayrı. (dolar 16 iken borsada çok usdt alındığı için usdt değeri 17 18 i görmüştü.)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan dövizcilerde 21.15 civarı zaten
Bakayım bı döviz yerlerine ona göre alayım en iyisi 25 kesin görecek kısa zamanda değerlensin para bari altın düşündüm gram ama uzun vadeli o dolar daha mantıklı geldi

fiziki döviz alınacaksa kapalı çarşıdan alınmasını tavsiye ederim. burada harem altın vs. sayesinde takip ettiğimiz kur ile kapalı çarşı kuru genelde ile dengeli ilerlemiyor. çarşıda rekabetin varlığıyla harem altında yazılan rakamdan daha düsük şekilde de bulunabiliyor. bankalardan vs. döviz alırken inanılmaz bir makas farkı bulunuyor. kaldı ki bankadan aldığın dövizi çekmekte sıkıntı yaşayacağın aşikar. rekabetin olmadığı semt dövizcileride makas kapalı çarşıya göre uçuk ancak bankalara göre yakın olabiliyor. minik bir hesapla sana hangisi daha uygunsa oraya yönelebilirsin.

Top Bottom