Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
düşer bence
Yatırım Tavsiyesi Değildir!Amacım siyaset değil Temmuz ayında telefon hocam ve doların artması da telefonları etkilediği için artık atmayacağını merak ediyorum sizce ne olacak Temmuz ayında
OoO zenginsiniz?!?!?Gideyimde 20 dolsr alim ytd
Ben hep 50tllik alıyorum .dOoO zenginsiniz?!?!?
İnşALLAH hocam ysdüşer bence
6-7 yıla nasıl oluyor o iş.Arkadaşlar siyasetle aalkali birsey değil bu ulkede ithalat ihracat in 3 kati uretim 0 siz uretmedikce fiyat artar politika budur ya su ulkede anakart ve ram flyatlarini dusurebilcek biri varsa alin yazimda varsa benimdir 6 7 yil icinde anakart ram gibi bilgisayar parcalari firması kurucam rabbim izin verir gücüm yeterse
Dolara geliceksek dolar 2 3 aya kalmaz 7.80 e falan duser ama dususten 1 hafta sonra yükselir
Kanka benim bir arkadaş var elektronik muhendisi olacakta mezuniyet ten sonra bir firma kurucaz fakat ilk olarak sadece 100 er tane ureticez anakart tan 200 tanede ram ureticez sonra youtuberlara deneme urunu olarak yollicaz beğenirlerse devamke olmazsa stopUzun vadede düştüğünü görmedim. Düşeceğini de düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6-7 yıla nasıl oluyor o iş.
Ben de elektronik mühendisiyim de. O iş öyle olmuyor. 100 er tane üreticez dediğim şey için milyonlarca dolar Ar-Ge çalışması gerektiriyor. Herhangi bir geliştirme kartını alıp register derecesinde programlamaya çalışırsan anlarsın. 2 tane bir şey bilmeyen yeni mezunla olmaz o iş. Boşuna gazlamayın kendinizi yani.Kanka benim bir arkadaş var elektronik muhendisi olacakta mezuniyet ten sonra bir firma kurucaz fakat ilk olarak sadece 100 er tane ureticez anakart tan 200 tanede ram ureticez sonra youtuberlara deneme urunu olarak yollicaz beğenirlerse devamke olmazsa stop
Kanka milyonlarca dolar demene gerek yok zaten diledigin arge calismasi olsun 6 yilda kazanicamiz para firma için harcanicak 6 yilda 7 8 milyon tl kazanir isek zaten acilcak he okadar kazanamadik diyelim ozamanda iain icine tircilik giricekBen de elektronik mühendisiyim de. O iş öyle olmuyor. 100 er tane üreticez dediğim şey için milyonlarca dolar Ar-Ge çalışması gerektiriyor. Herhangi bir geliştirme kartını alıp register derecesinde programlamaya çalışırsan anlarsın. 2 tane bir şey bilmeyen yeni mezunla olmaz o iş. Boşuna gazlamayın kendinizi yani.