Bak adamlar diyorya asgeri ücret çok az diye asgeri ücreti artırıyor vegiler su elektrik de artış yapıyor KEKW güzel akılvergiler de çok sıkıntı aslında düşürse halk rahatlayabilir biraz da olsa ama devlete gelen para düşeceği için gene arttırırlar
TL ile alıyoruz fakat KDV katmak lazım850 dolara aldığım sistem şuan 950 dolar :/
doğalgaz bulduk oleeeey diğer gün su elektrik benzin zamBak adamlar diyorya asgeri ücret çok az diye asgeri ücreti artırıyor vegiler su elektrik de artış yapıyor KEKW güzel akıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
TL ile alıyoruz fakat KDV katmak lazım
Doğalgaz ile elektrik üretebilecek bir devir daim makinesi geliştirsek aslında elektrik fiyatları da düşebilirde israf olur ama! Benzin ne yapalım gitsin adam LPG taksın 140HP Volkswagen Passat'a bayırda çıkar performans düşsede uyguna binmek istiyorsadoğalgaz bulduk oleeeey diğer gün su elektrik benzin zam
Farkındamısın bilmiyorum önceden 500ml suyu kantin veya bakkalarda 50 kuruşa alıyorduk şimdi bizim burda 1-1.5TL 5 Litre su 4.5TL-5TL satılıyor bence bu diğer ülkelerde de böyle su kaynakları azalıyor.doğalgaz bulduk oleeeey diğer gün su elektrik benzin zam
eskiden eti puff 25 krş dı şimdi 35 oldu ...Doğalgaz ile elektrik üretebilecek bir devir daim makinesi geliştirsek aslında elektrik fiyatları da düşebilirde israf olur ama! Benzin ne yapalım gitsin adam LPG taksın 140HP Volkswagen Passat'a bayırda çıkar performans düşsede uyguna binmek istiyorsa
Farkındamısın bilmiyorum önceden 500ml suyu kantin veya bakkalarda 50 kuruşa alıyorduk şimdi bizim burda 1-1.5TL 5 Litre su 4.5TL-5TL satılıyor bence bu diğer ülkelerde de böyle su kaynakları azalıyor.
Yağmurda bu sene hiç yağmadı yağsada en azından havada serinler. Nemden bodrum katın da bile terliyorum saat 1-5 saatleri arası.
Anneme 7,85 Te iken dolar al demiştim
Reis birikmiş paran varsa dolar felan al sen almadan artar bidaha para toparlamakla uğraşırsın (artarsa fiyatlarda artar)8 olmadan PC alıyım yeter.
hayır ekmeği değil ama çokomeli dolarla alıyoz $$siz ekmeği dolarla mı alıyorsunuz