Dolar mı Çıktı yoksa TL'mi Düştü ❓❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,287
Sa Forumda konu açılmış dolar 41TL'ye çıktı diye Acaba Gerçekten Dolar mı Çıktı Yoksa TL' mi düştü ❓

Yani Amerika bu kadar politik sıkıntı yaşıyorken üzerine yemen /Filistin vs. + Amerika'ya karşı yapılan çin'in, kanada'nın vs. vs. misilleme'sine rağmen EU ile aralarında sorun varken Dolar hâlâ Yükseliyorsa sebep yokken durduk yere her gün düşen TL'nin Ta ..........

Sa Forumda konu açılmış dolar 41TL'ye çıktı diye Acaba Gerçekten Dolar mı Çıktı Yoksa TL' mi düştü ❓

Yani Amerika bu kadar politik sıkıntı yaşıyorken üzerine yemen /Filistin vs. + Amerika'ya karşı yapılan çin'in, kanada'nın vs. vs. misilleme'sine rağmen EU ile aralarında sorun varken Dolar hâlâ Yükseliyorsa sebep yokken durduk yere her gün düşen TL'nin Ta ..........
gerçekten dolar çıktı kardeşim 41 tl yi gördü şuan yarı yarıya kesildi 38 tl de sabit kaldı da zammı yapıştırdılar sabahtan tl nin değer kazandığını 15 senedir görmedim :)

Ülke bitti hapis o bu derken yükseldi TLnin değeri kalmadı hiç bişe değeri kalmadı

Dolar evrensel kur sayılır kolay kolay kıpırdamaz da. Diger kurlara da baktigimiz zaman tl dusmus

Uygunsuz Dil
Dolar da kendi içerisinde değer kaybediyor Türk Lirası da. Fakat dolar 10 düşüyorsa Türk Lirası 10000 düşüyor. Trump biraz s*lak olduğu için düşüyor.

Kendi içinde tabii ki iniş yükselişleri var doların fakat bu sabah itibariyle yaşanan TL cinsindeki yükselme tamamen Türkiyenin yaptığı hareket yüzünden TL'nin değer kaybetmesine yol açmasıyla oldu.

SENCE ?
1742383952088.png

1742383973024.png
1742384056345.png
1742384037557.png
1742384015474.png

Dolar kuru bizimki gibi oynak değildir, yükselmez. TL değer kaybeder her zaman böyle bu iş en basitinden tl'nin diğer kurlarla günlük farkıyla karşılaştırıp anlayabilirsiniz euro/riyal/ruble/sterlin gibi

usd değer kazanmadı tl değer kaybetti

Kardeşim tr sağlam yiyor birşeyler ama daha bunlar hiçbirşey siz dışarıda konuşualnları bilmiyorsunuz. Ben polonyada yaşıyorum avrupada tr ile alakalı bir çok haber var ama tr de bunların hepsi engel erişimi getirildiğinden görmiyorsunuz.

gerçekten dolar çıktı kardeşim 41 tl yi gördü şuan yarı yarıya kesildi 38 tl de sabit kaldı da zammı yapıştırdılar sabahtan tl nin değer kazandığını 15 senedir görmedim :)
şu durumun tek bir açıklaması var; OYUNA YENİ BİRİNİ ALDILAR ( BORSA) bundan güzel fırsat olamazdı vurdular

Hocam 1 dolar 36'dan 41TL ye çıkınca kesinlikle dolar yükselmiş demek değil tıpkı şuan yanlış söylediginiz gibi TL düşmüş

Borsa %10 düşerken dövizler %7 artarken tabikide TL değer kaybetti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,666
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri