Hocam en güvenli nereden alabilirim ?gümüş alırdım şahsen, yılbaşından bu yana %'lik olarak altından daha fazla değer kazandı
Kuyumcu?Hocam en güvenli nereden alabilirim ?
Kuyumcu?
kuyumcu, fiziksel alHocam en güvenli nereden alabilirim ?
Binance de olanlar global fiyata Göre değil mi? Binance sadece ons var Türkiye de gram altın sahada artabilir meselaBinance den al komisyon 0'a yakın olsun.
Para birimleri yatırım aracı değildir bu en yanlis algidir bizim paramıa karşı değer kazanmıyor bizim para değer kaybediyor onlarda da enflasyon var yatırım için gümüş ya da borsaya yatırım yapabilirsinMerhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.
Bu fiyattan gümüş biraz mantıklı değil önümüzdeki günlerde haber gelmez ise düşüşe devam ederyorumlara güvenip gümüş aldım düşerse geçmiş olsun size
usdt aldın mı usd olmuş oluyor hocam. Genellikle tr fiyatıyla paralel gidiyor. Ons satışı yok binancede. Ben usdt alarak dolara çeviriyorum biriken paramı.Binance de olanlar global fiyata Göre değil mi? Binance sadece ons var Türkiye de gram altın sahada artabilir mesela