Öneri Dolar mı Euro mu Öneri

Mysteri

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.

gümüş alırdım şahsen, yılbaşından bu yana %'lik olarak altından daha fazla değer kazandı (YTD)

Son düzenleme:
Merhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.
Para birimleri yatırım aracı değildir bu en yanlis algidir bizim paramıa karşı değer kazanmıyor bizim para değer kaybediyor onlarda da enflasyon var yatırım için gümüş ya da borsaya yatırım yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorumlara güvenip gümüş aldım düşerse geçmiş olsun size
Bu fiyattan gümüş biraz mantıklı değil önümüzdeki günlerde haber gelmez ise düşüşe devam eder

Dolar ve euronun kendi içinde enflasyonu var en mantıklısı altın almak. Diğer para birimlerinin yükselmesi ve kaos her zaman altına yarar. Gümüşü çok duyuyorum ama ben bir olayı olduğunu düşünmüyorum. Bizim sözümüzle yatırım yapmanı önermem araştırmak en iyisidir.

Binance de olanlar global fiyata Göre değil mi? Binance sadece ons var Türkiye de gram altın sahada artabilir mesela
usdt aldın mı usd olmuş oluyor hocam. Genellikle tr fiyatıyla paralel gidiyor. Ons satışı yok binancede. Ben usdt alarak dolara çeviriyorum biriken paramı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri