2123 de belkiBildiğiniz gibi artık maalesef adam akıllı bilgisayar alamıyoruz ve bazılarımız hatta %90 lık bir kesim mağdur oldu size sormak istiyorum bu dolar ne zaman düşer veya bu parçaların fiyatları ne zaman düşer .
Dolaylı yoldan TR kadar vergi alan ülke az. 1 araba alırken 2 tane de devlete hangi ülkenin vatandaşları alıyor? Olay sadece vergi vermek değil, verdiğin verginin karşılığını ne kadar alıyorsun bu da önemli.Dostum bütün ülkeler vergi alıyor bak güzel yazmışsın ama vergi konusunu artık bir kenara attın bütün ülkeler vergi alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen bir video izledim adamın zihniyeti aynı hangi partili olduğunu söylemeyeceğim param yok diyor açım diyor adamın elinde araba anahtarı var
bende üniversite okumadım.Dostum geçinememek normal bende geçinemiyorum Lise mevzunuyum adam akıllı iş bulamadım
Az önce attığınız videodaki kişi yani kanal sahibi CHP den para alıyor ve adaletli davranmıyor yani oradaki insanlar ile Ropörta yapmıyor kendi adamları var ama işte yaşın küçük bilmezsin küçük beynin algılamaz
kendin'de diyorsun vergi alınıyor diye dostum bir şey yapamazsın elinden bir şey gelemez eyer vergiyi kesersen ülke batar . ülkemiz zaten vergiler ile ayakta kusura bakma ama sıçmak bile vergi sifonu çektiğinde vergi alınıyor hayatın gerçekleri var yapabileceğimiz bir şey yokDolaylı yoldan TR kadar vergi alan ülke az. 1 araba alırken 2 tane de devlete hangi ülkenin vatandaşları alıyor? Olay sadece vergi vermek değil, verdiğin verginin karşılığını ne kadar alıyorsun bu da önemli.
Elbet düşer kardeşim sonsuza kadar Dolar 8 10 lira olmayacak .
Şimdi bunu böyle yazmışsın yok türk oldugunu gorunce turkmusun diye soruyolar felan diye. Bende yunanistana gittim atinada vs cogu sehrini dolastim. Basima hic boyle bisey gelmedi. Bir insanin dis gorunusunden türk oldugunu anliyorsa helal olsun. Ya abinin karsilastigi insanlar tuhafmis. Ya da bilmiyorum. Bana oyle bisiy olmadi. 1 tane sapık dayıyla karsilastim o kadar. Herkes gayet misafirperver güleryüzlüydu.Her yer öyle aslında Türkiye'de ırkçılık var mı o kadar fazla yok ama var sadece fazla yok ve ben hayattım boyunca sadece yurt içine gittiğim için yurt dışının nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum akrabalarım orada yaşıyorlar dediğiniz gibi çabalayarak her şeyi yaptıkları için rahat yaşıyorlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayat zor ve ecdadımız yüzünden daha'da zor olacak şimdi neden böyle bir kelime kullandım diye bilirsin Avrupa ya ben hiç gitmedim ama abim Yunanistana gitti Almany'ya gitti ve Türk olduğunu gördüklerinde ve onlar sorduklarına kendisi söylüyor ben türküm diye ve düşman gözü ile bakıyorlar insanların içinde bir kin var bir söz geldi aklıma söylemek istiyorum ayıptır sorması ( Torun unutur ama Düşman asla )