EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Rica ederimYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim <3
Rica ederimYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim <3
bak kardeşim benim babam doktor emekli oldu ben ne kadar kazandığını söyleyiyim sana 7.500 tl ve bunu bazı aylarda kesinti oluyor kazandığı maaş devlet verdiği için direk kesinti yapıyor onlarda şuan kolay yaşamıyorlar.Ülkede doktor 1.5k dolar maaş alıyor bunlar hala malum kişileri savunuyor böyle devam 2023te en iyi ülke biziz
Zaten sıkıntı orada değil mi? Sen git koskoca 10 yıl oku doktor ol elin ülkesindeki garson senden 2 kat fazla para kazansın valla rezillik. Ben dalga geçmek için yazmıştım sanırım yanlış anladın.bak kardeşim benim babam doktor emekli oldu ben ne kadar kazandığını söyleyiyim sana 7.500 TL ve bunu bazı aylarda kesinti oluyor kazandığı maaş devlet verdiği için direk kesinti yapıyor onlarda şuan kolay yaşamıyorlar.
Emekli maaşı 5000 tl .Zaten sıkıntı orada değil mi? Sen git koskoca 10 yıl oku doktor ol elin ülkesindeki garson senden 2 kat fazla para kazansın valla rezillik
Eleştirmek için bu özelliklere mi sahip olman lazım? Röportaj yapan amcalar gibisiniz. Adam 10 ay çalışıp kendine en ufak telefon alsın hemen ''aMa cEbİNdE 10 mİlyARlık tElefOn vAAr'' dersiniz. Sanki devlet koydu cebime telefonu.Sanırım şu an karnın aç, sokakta bir köşede oturmuşsun, üşüyorsun sıcak havada. Tek istediğin 1 bardak su. Kıyamam .
5000tl'nin 500euro bile olmadığını hatırlarsınEmekli maaşı 5000 TL .
Bunu inşallah kardeşim şaka olarak söylüyorsundur.Ya abartmayın kardeşim. Bir kere Türkiye cennet cennet. Beğenmeyen gitsin. Almanya bizi kıskanıyor.
Şaka değilse daha komikBunu inşallah kardeşim şaka olarak söylüyorsundur.
Ben dahil herkes dalga geçmek için söylüyor (!) koymadıkları için alınmayınBunu inşallah kardeşim şaka olarak söylüyorsundur.