Neler Yeni

DOLAR ÖNGÜRÜLERİNİZ NELERDİR ? (MEHMET ŞİMŞEK HAKKINDA GÖRÜŞLER)

Turvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Turan çezik
DOLAR HAKKINDA DÜŞÜNCÜLERİNİZİ BEKLİYORUM. YÜKSELİR DÜŞER VS İLEREYE DÖNÜK EKONOMİ DÜZELİR Mİ VS
Mesaj otomatik birleştirildi:

MEHMET ŞİMŞEK DOLARA NE KADAR ETKİ EDEBİLİR

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
DOLAR HAKKINDA DÜŞÜNCÜLERİNİZİ BEKLİYORUM. YÜKSELİR DÜŞER VS İLEREYE DÖNÜK EKONOMİ DÜZELİR Mİ VS
Mesaj otomatik birleştirildi:

MEHMET ŞİMŞEK DOLARA NE KADAR ETKİ EDEBİLİR
Saçma sapan yorum yapmak yerine yazacağım.
Açıkçası bu kurumların daha fazla bağımsızlaştırılması gerekiyor hep diyorum bu olursa açıkçası ben Mehmet Şimşek'e güveniyorum ama dediğim gibi en iyi adamı getir gene olmaz bağımsızlığın tam anlamıyla olmadığı taktirde

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
ben zaten seçimden sonra artar diye almıştım iyi akıllılık etmişim
bu arada faiz artabilir biraz düşebilir

Prexint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Prexint
Dolar salınımı bir süre daha devam edilecek gibi öngörüm 28 e kadar çıkabilir yönünde . Mehmet şimşek gerçekten işinde iyi birisi ama doların düşmesi reel anlamda dışardan yatırımcı ile olur . dışarıdan yatrımcının gelmemesi için birçok sebepleri vardır adalet, iç işleri ekonomik planlamalar vs. ama en büyük sebepleri cumhur başkanıdır . Ekonomi düzelir'mi sorusu için Türkiye ekonomi için maalesef anlık kararlar ülkesidir , bir anda faiz düşürmeler arttırmalar ve siyasi konuşmalar bakımından anlık olarak değişir. Bu sebeple ileriye dönük (1 yıldan uzun) imkansızdır . Yazdıklarımın hepsi şahsi fikrimdir ytd

Top Bottom