30 kuruş pek sert bir düşüş değil bence.
Aradığım yorumlarVallaha sizin kafadan istiyorum 30 kuruş çıksa doalr uçtu kaçtı diye başlık açarsınız ama 30 kuruş düşünce bu mu sert diyorsununu,
30 kuruş pek sert bir düşüş değil bence.
Aradığım yorumlarVallaha sizin kafadan istiyorum 30 kuruş çıksa doalr uçtu kaçtı diye başlık açarsınız ama 30 kuruş düşünce bu mu sert diyorsununu,
Şu an ekonomist konuşuyor herhaldeTamamda satıcılar fiyatı düşürmeyecekler büyük ihtimalle. Ayrıca son 1 ayda bilmem yüzde kaç arttı. Kısac pek bir şey değişmez. Buda 5TL olur falan anlamına gelmez görende sanacak ekonomsit konuşuyor.
Şu an ekonomist konuşuyor herhalde
Gerçeği söylüyorum. Çoğu satıcı fiyatı düşürmeyecek.Şu an ekonomist konuşuyor herhalde
Bunun ekonomiyle alakası nedir o satıcıyla ilgiliGerçeği söylüyorum. Çoğu satıcı fiyatı düşürmeyecek.
%18' de bozsaymış sanki biz bozma dedik adama. Sonucta başladığı yerden yukarıda.Aynen %18 artıyor %2 düşüyor dev kayıp %18 artıştan bozdursa ne kadar ediyor %15 artıştan gene zarar ediyor adam
Ne alaka?Bunun ekonomiyle alakası nedir o satıcıyla ilgili
Arkadaş anlamıyorArkadaşlar biribirimizi kandırmayalım Fiyatlar ancak Dolar 4-5 civarına düşerse düzelir
ben mi anlamıyorum yoksa?Arkadaş anlamıyor