Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

Bu psikolojik sınır muhabbetini anlayamıyorum. Sınır kime neye göre belirleniyor! Bu dolar daha önce 18 TL'yi gördüyse neden psikolojik sınır 16? Daha 1-2 gün önce TL'nin coin gibi oynak olduğunu ve bir gün içinde hızla çakılabileceğini söylemiştim. Dün 15.75 seviyelerinde olan kur şuan 16.15 seviyelerinde. 18 TL'ye gittiği günleri göz önüne alarak yüzde bazında büyük bir çöküş sayılmaz ama yarınların habercisi. Her zamanki gibi süper güç olan ameriganın kısakandığı Türkiye'mizde bugün bir şeyi alabilirken yarın alacağımızın garantisi yok. Abdullah abi birkaç gün önceki videosunda Rx 6600'ün 5000 TL bandına düşebileceğini söylemişti. 5000 TL'ye düşmesinin bekleyenler yarın öbür gün ''indirim'' 7500 TL'ye Rx 6600 diye başlık açabilirler.
7500 TL İNDİRİM diye RX 6600 konusu açmak için doların 22-23 civarına çıkması ve o civarda sabitlenmesi lazım. Çıkıp inmesi oynaması değil.

7500 TL İNDİRİM diye RX 6600 konusu açmak için doların 22-23 civarına çıkması ve o civarda sabitlenmesi lazım. Çıkıp inmesi oynaması değil.
Rx 6600 şuan 6000 TL. Doları 15'ten hesaplasak 18-19 civarına çıkması yeter. Çıkmayacağının garantisi ne? Kur korumalı mevduat hesabı mı? 8-9 bandında seyreden dolar 2 ay içerisinde 18'i gördü. Üzülerek söylüyorum tekrar 18'i görecektir. Zaten çok da bir şey kalmamış görmesine.

20 bile görse zaten yeterli %25 yükseliş olmasından bahsediyoruz. 6.000₺ olan ürüne zaten 8.000₺ yazmaya başlanır o zamana diye düşünüyorum. Zaten bazı siteler algoritmayı kurmuş dolara endeksli anlık fiyatlar yükseliyor.

Rx 6600 şuan 6000 TL. Doları 15'ten hesaplasak 18-19 civarına çıkması yeter. Çıkmayacağının garantisi ne? Kur korumalı mevduat hesabı mı? 8-9 bandında seyreden dolar 2 ay içerisinde 18'i gördü. Üzülerek söylüyorum tekrar 18'i görecektir. Zaten çok da bir şey kalmamış görmesine.
Gördüğü yeri unutmayacak zaten aylarca herkesin dilinde ve öyle de olacak haklısın ;) 15 benim için sınır idi sonrası malum çünkü orada 2 ay boyunca tutmaya çalıştılar sonuç ortada.

%50 faiz arttırdılar ondan sonra artacağı belliydi
Emerika bir daha arttırmaz umarım

Gördüğü yeri unutmayacak zaten aylarca herkesin dilinde ve öyle de olacak haklısın ;) 15 benim için sınır idi sonrası malum çünkü orada 2 ay boyunca tutmaya çalıştılar sonuç ortada.
Doların artacağını görmek için müneccim, ekonomist olmaya gerek yok. Ekonomik planı olmayan, dışa bağımlı, değer üretmeyen bir ülkede yaşadığımızı herkes biliyor. ABD'de bile dolar enflasyonu sebebiyle FED faiz artırıyor. TL'nin değerlenmesi mucize olur.

Doların artacağını görmek için müneccim, ekonomist olmaya gerek yok. Ekonomik planı olmayan, dışa bağımlı, değer üretmeyen bir ülkede yaşadığımızı herkes biliyor. ABD'de bile dolar enflasyonu sebebiyle FED faiz artırıyor. TL'nin değerlenmesi mucize olur.
Herkes biliyor bence iddialı olmadı mı

%50 faiz arttırdılar ondan sonra artacağı belliydi
Emerika bir daha arttırmaz umarım
Amerika enflasyon düşesiye kadar faiz artıracak. Bu yıl 4-5 defa faiz artırma ihtimali olduklarını söylemişlerdi 2 tanesi gerçekleşti bakalım diğerleri de gerçekleşecek mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,299
Üyeler
184,917
Son üye
erdo62
Geri