🔥🔥🔥🥶Dolar yanıyor 26.02🔥🔥🔥🔥

euro 28 tl 30 olacak ülke b*k yoluna gidiyor hakkınızı helal edin 5 sene daha dayanamam.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
İşte ben buna çok üzülüyorum. Her Türk genci bu durumu yaşıyor ve herkes gibi bende yaşıyorum. Monitörüm rezalet ama alamıyorum. Acaba neden :) Sonra insanlar diyor neden yurt dışını daha çok seviyorsun ve neden kıskanıyorsun. Durum tam olarak bu. Onlar istediğini istediği an alabilirken biz neden sadece hayalini kuruyoruz ? Tamam Allah'a şükür yine istediklerimi alabiliyorum ama o kadar kolay olmuyor :/
Gerçekten öyle hocam kırılmayacağını bilsem neweggden alacağım o dereceye geldim bilgisayar yenileyim dedim 6650xt alacaktım sırf monitöre para kalsın diye 6600 aldım biz ölmüşüzde gömenimiz yok

26.02 den 25.90 a sonra 25.86 ya düştü Allah baştakilerden razı olsun
26 olsa biz ne yapacaktık
(ben bunu buraya atınca 25.87 oldu 1 saniyede )
güncelleme saat 14:42 | 25.91 tl

Son düzenleme:
Gerçekten öyle hocam kırılmayacağını bilsem neweggden alacağım o dereceye geldim bilgisayar yenileyim dedim 6650xt alacaktım sırf monitöre para kalsın diye 6600 aldım biz ölmüşüzde gömenimiz yok
İyi ki 6600 almışsın. Her şeye yetiyor o kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstte çok siyaset yapılmış modlar uyuyor mu acaba

İşte ben buna çok üzülüyorum. Her Türk genci bu durumu yaşıyor ve herkes gibi bende yaşıyorum. Monitörüm rezalet ama alamıyorum. Acaba neden :) Sonra insanlar diyor neden yurt dışını daha çok seviyorsun ve neden kıskanıyorsun. Durum tam olarak bu. Onlar istediğini istediği an alabilirken biz neden sadece hayalini kuruyoruz ? Tamam Allah'a şükür yine istediklerimi alabiliyorum ama o kadar kolay olmuyor :/
Adamlar 24 ay taksit %0 faiz ile internet konuşma sınırsız hat ile birlikte iPhone telefonları aylık 35 - 40 Euro civarına alıyor

26.02 den 25.90 a sonra 25.86 ya düştü Allah senden razı olsun Reis (!)
26 olsa biz ne yapacaktık
(ben bunu buraya atınca 25.87 oldu 1 saniyede)
Olur mu canım sayın Cumhurbaşkanımız ilçemizdeki bozuk yolları düzeltti. Maaşını dolarla mı alıyosun? Ben euroyla alıyorum. Dolar molar hepsi Gana`nın oyunu. Benzinin falan 1 litresi yaklaşık 25 tl 1$ bile etmiyor. Şükür edin şükür. Yaşasın laiklik :blobdance::blobdance:

STERLİN 31 YAŞASINNN! 33 olmuş PU

Artık umursamıyorum 40 olsada olur 50 olsada. Aldığım maaşı direkt dolara çeviriyorum hiçbirşey yapmadan her ay pasif gelirim oluyor.

Neyse şimdi beni vatan haini ilan edenler çıkacaktır

IMG_20230626_140346.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın geçmişi söyledikleri sözler beni ilgilendirmez

Alacağınız şeyleri alın, sonradan pişman olmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,818
Üyeler
190,103