Gerçekten öyle hocam kırılmayacağını bilsem neweggden alacağım o dereceye geldim bilgisayar yenileyim dedim 6650xt alacaktım sırf monitöre para kalsın diye 6600 aldım biz ölmüşüzde gömenimiz yokİşte ben buna çok üzülüyorum. Her Türk genci bu durumu yaşıyor ve herkes gibi bende yaşıyorum. Monitörüm rezalet ama alamıyorum. Acaba neden Sonra insanlar diyor neden yurt dışını daha çok seviyorsun ve neden kıskanıyorsun. Durum tam olarak bu. Onlar istediğini istediği an alabilirken biz neden sadece hayalini kuruyoruz ? Tamam Allah'a şükür yine istediklerimi alabiliyorum ama o kadar kolay olmuyor :/
İyi ki 6600 almışsın. Her şeye yetiyor o kartGerçekten öyle hocam kırılmayacağını bilsem neweggden alacağım o dereceye geldim bilgisayar yenileyim dedim 6650xt alacaktım sırf monitöre para kalsın diye 6600 aldım biz ölmüşüzde gömenimiz yok
Adamlar 24 ay taksit %0 faiz ile internet konuşma sınırsız hat ile birlikte iPhone telefonları aylık 35 - 40 Euro civarına alıyorİşte ben buna çok üzülüyorum. Her Türk genci bu durumu yaşıyor ve herkes gibi bende yaşıyorum. Monitörüm rezalet ama alamıyorum. Acaba neden Sonra insanlar diyor neden yurt dışını daha çok seviyorsun ve neden kıskanıyorsun. Durum tam olarak bu. Onlar istediğini istediği an alabilirken biz neden sadece hayalini kuruyoruz ? Tamam Allah'a şükür yine istediklerimi alabiliyorum ama o kadar kolay olmuyor :/
Ağzı olan konuşuyor. Sağdan soldan görüp burda söylüyorlar işte. Yas ortalamalari 16-17 MaxGeçen bi başlığın altındaki ekonomi profesörleri napıyo acaba faiz artarsa dolar düşer diyenler
Olur mu canım sayın Cumhurbaşkanımız ilçemizdeki bozuk yolları düzeltti. Maaşını dolarla mı alıyosun? Ben euroyla alıyorum. Dolar molar hepsi Gana`nın oyunu. Benzinin falan 1 litresi yaklaşık 25 tl 1$ bile etmiyor. Şükür edin şükür. Yaşasın laiklik26.02 den 25.90 a sonra 25.86 ya düştü Allah senden razı olsun Reis (!)
26 olsa biz ne yapacaktık
(ben bunu buraya atınca 25.87 oldu 1 saniyede)
big brainArtık umursamıyorum 40 olsada olur 50 olsada. Aldığım maaşı direkt dolara çeviriyorum hiçbirşey yapmadan her ay pasif gelirim oluyor.
Alacağım bir kaç şey var ama altında olan parayı bozmak istemiyorumAlacağınız şeyleri alın, sonradan pişman olmayın