Neler Yeni

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The GodFather

80+ Silver
Bu X kişiye Körü körüne nasıl bağlılar anlamıyorum; oysaki eriyen güzel ülkemizi görmüyolar ve hala oy veriyolar

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Doğru yatırımlar yapılırsa 5 yıla bile biraz normale döneriz. Dolar 5-6-7 civarında olur.
hocam son 5 yıldır izlenmiş olan yap-işlet-devret projesinden kaynaklı önümüz 5 yıl daha sürecek maalesef bu düzen kim gelirse gelsin o seviyeye o doları 10 yıldan önce çekemez 10 yıl bile kısa bi süre hatta onun için

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Her millet hak ettiği hayatı yaşar. Birkaç kişinin ses çıkarmasıyla olmuyor bu işler. Ülkenin çoğu cahil olunca kurunun yanında yaş da yanıyor. Artık akıllı da kalmadı herhalde. Millete şunu anlatamıyorum. Dolar bir günde 1 liradan 3, 3 liradan 8, 8 liradan 18 lira olmadı. Arada sayısız seçim oldu ve millet yöneticisi seçti. Ekonomiden gayet memnun millet dolarla maaş almadığı için. Kısaca battı balık yan gider. Bu saate sonra bu ülkenin düzelme şansı da yok. Boş yere sonraki seçimlere veya herhangi bir evente bağlanmayın. Kendinizi geliştirmeye bu bataklıktan kurtulmaya bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar şu düzeltemez falan diyenleri linçlerim, x kişi gitsin yerine kim gelirse gelsin en azından ekenomi uzmanı olmaz bilenlere bırakır.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Her millet hak ettiği hayatı yaşar. Birkaç kişinin ses çıkarmasıyla olmuyor bu işler. Ülkenin çoğu cahil olunca kurunun yanında yaş da yanıyor. Artık akıllı da kalmadı herhalde. Millete şunu anlatamıyorum. Dolar bir günde 1 liradan 3, 3 liradan 8, 8 liradan 18 lira olmadı. Arada sayısız seçim oldu ve millet yöneticisi seçti. Ekonomiden gayet memnun millet dolarla maaş almadığı için. Kısaca battı balık yan gider. Bu saate sonra bu ülkenin düzelme şansı da yok. Boş yere sonraki seçimlere veya herhangi bir evente bağlanmayın. Kendinizi geliştirmeye bu bataklıktan kurtulmaya bakın.
son cümlene kadar hak verdim hocam fakat son cümlede bence yanlış düşünüyosunuz biz kendimizi düzeltelim ki zamanla toplumu düzeltecek insanlar da olsun toplum içinde kaçmak çözüm değil birlikte bir arada bişeyler yapabiliriz ancak

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
aga referandum da evet çıkmaycaktı ya mevcut sistem kalsaydı keşke

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Arkadaşlar şu düzeltemez falan diyenleri linçlerim, x kişi gitsin yerine kim gelirse gelsin en azından ekenomi uzmanı olmaz bilenlere bırakır.
dostum doğrusu bu fakat diyebilecek bişey yok daha da kötüye sadece belki ama kolaylıkla da düzeltilemez işin doğrusu bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom