Bir tek millet ittifakı var düzgün adam getirebilecek. En azından köklü partiler ve liyakatli ve kaliteli adam sayıları fazla içlerindeki.Sizce kime oy versek kim düzeltir ülkeyi
hocam son 5 yıldır izlenmiş olan yap-işlet-devret projesinden kaynaklı önümüz 5 yıl daha sürecek maalesef bu düzen kim gelirse gelsin o seviyeye o doları 10 yıldan önce çekemez 10 yıl bile kısa bi süre hatta onun içinDoğru yatırımlar yapılırsa 5 yıla bile biraz normale döneriz. Dolar 5-6-7 civarında olur.
Ayıp olmasın bu kadar borcu 10 senede Atatürk dirilse bile ödeyemez.10 seneye düzelir mi ülke
Çok tepkiliyizMerkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.
Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.
"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
son cümlene kadar hak verdim hocam fakat son cümlede bence yanlış düşünüyosunuz biz kendimizi düzeltelim ki zamanla toplumu düzeltecek insanlar da olsun toplum içinde kaçmak çözüm değil birlikte bir arada bişeyler yapabiliriz ancakHer millet hak ettiği hayatı yaşar. Birkaç kişinin ses çıkarmasıyla olmuyor bu işler. Ülkenin çoğu cahil olunca kurunun yanında yaş da yanıyor. Artık akıllı da kalmadı herhalde. Millete şunu anlatamıyorum. Dolar bir günde 1 liradan 3, 3 liradan 8, 8 liradan 18 lira olmadı. Arada sayısız seçim oldu ve millet yöneticisi seçti. Ekonomiden gayet memnun millet dolarla maaş almadığı için. Kısaca battı balık yan gider. Bu saate sonra bu ülkenin düzelme şansı da yok. Boş yere sonraki seçimlere veya herhangi bir evente bağlanmayın. Kendinizi geliştirmeye bu bataklıktan kurtulmaya bakın.
ben ekonomistimArkadaşlar şu düzeltemez falan diyenleri linçlerim, x kişi gitsin yerine kim gelirse gelsin en azından ekenomi uzmanı olmaz bilenlere bırakır.
aga referandum da evet çıkmaycaktı ya mevcut sistem kalsaydı keşkeMerkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.
Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.
"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
dostum doğrusu bu fakat diyebilecek bişey yok daha da kötüye sadece belki ama kolaylıkla da düzeltilemez işin doğrusu buArkadaşlar şu düzeltemez falan diyenleri linçlerim, x kişi gitsin yerine kim gelirse gelsin en azından ekenomi uzmanı olmaz bilenlere bırakır.