Dolar

Onu kimse bilemez. Virüs olayları ve daha bir sürü şey etken. Bütün ülkelerde şuan ekonomi dengesiz.

Kardeşim korona virüs olaylarından dolayı ticaret zinciri yavaş ilerlemeye başladı. Bu yüzden dolar yükseliyor. Şu korona virüs ne zaman etkisini kaybetmeye başlar da dünya eski haline dönerse ticaretler yeniden eskisi gibi aktif olursa o zaman düşer diye tahmin ediyorum. Ben de laptop alacağım doların düşmesini bekliyorum.

Kardeşim korona virüs olaylarından dolayı ticaret zinciri yavaş ilerlemeye başladı. Bu yüzden dolar yükseliyor. Şu korona virüs ne zaman etkisini kaybetmeye başlar da dünya eski haline dönerse ticaretler yeniden eskisi gibi aktif olursa o zaman düşer diye tahmin ediyorum. Ben de laptop alacağım doların düşmesini bekliyorum.
İnşallah biter kardeşim bende pc alıcam dolar çok yüksek değerlerde 3 gündür araştırıyorum bulamadım güzel bir şey

Onu kimse bilemez. Virüs olayları ve daha bir sürü şey etken. Bütün ülkelerde şuan ekonomi dengesiz.
Bizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 tl düşürmüyor

İnşallah biter kardeşim bende PC alıcam dolar çok yüksek değerlerde 3 gündür araştırıyorum bulamadım güzel bir şey
Youtube da pc hocasi diye kanal var oda güzel sistem cikariyor

Bizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 TL düşürmüyor
Kral 3 4 tl o kadar düşmezde eskisi gibi 5. 30 a bile razıyım şuan bilgisayar alacağım çok yüksek değerlerde dolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube da PC hocasi diye kanal var oda güzel sistem cikariyor
Varsa bildiğin zahmet olmassa atabilirmisin kral 3000 3500 tl aralığında

yuh 3-4 TL mi :D trump ölse yine 3-4 TL düşmez dolar
Biaha B*K görür yardımı o zaman vurüsden gebersinde kurtulak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doların 1 tl olduğu günler aklıma geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,010