🔥İndirim Dominos Pizza bugüne özel %50 İndirim

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,237
1774355579061.webp

Bugüne Özel %50 İndirim!

Sepetinde "CEPTE50" promosyon kodunu uygula %50 indirim kazan.

Fırsat Koşulları
•Kampanya, Domino’s uygulamaları ve Dominos.com.tr web sitesinden kampanya dönemi boyunca CEPTE50 kodu ile verecekleri eve servis siparişlerde sepette %50 indirim uygular.

•Kampanya 24 Mart 2026 10:00 - 24 Mart 2026 23:59 tarihleri arasında Domino’s uygulamaları (IOS & Android) ve web sitesi (Dominos.com.tr) üzerinden verilecek eve servis siparişlerde geçerlidir.

•Maksimum indirim tutarı 300 TL'dir.

•Kampanya günde 1 kez kullanım hakkı ile sınırlıdır. Kampanya dönemi içerisinde kullanılmayan haklar devredilemez.

•Sepette Ye-Kazan hediye pizza ile birlikte kullanılamaz.

•Kazanılan TL indirim Domino's uygulamaları ve web sitesi üzerinden sağlanan diğer TL veya yüzdelik indirim kampanya ve kuponlar ile birleştirilemez.

•Kampanyadan faydalanmak için giriş yapılmalı veya üye olunmalıdır.

•Pizza Restaurantları A.Ş. kampanya kapsamındaki ürünlerde fiyat değişikliği yapma da dahil olmak üzere kampanya koşullarında her zaman her türlü değişikliği yapma hakkını haizdir. Bu materyaldeki görsellerinin tüm mülkiyeti Pizza Restaurantları A.Ş.’ye aittir.

Alıntıyı görüntüle
Bugüne Özel %50 İndirim!

Sepetinde "CEPTE50" promosyon kodunu uygula %50 indirim kazan.

Fırsat Koşulları
•Kampanya, Domino’s uygulamaları ve Dominos.com.tr web sitesinden kampanya dönemi boyunca CEPTE50 kodu ile verecekleri eve servis siparişlerde sepette %50 indirim uygular.

•Kampanya 24 Mart 2026 10:00 - 24 Mart 2026 23:59 tarihleri arasında Domino’s uygulamaları (IOS & Android) ve web sitesi (Dominos.com.tr) üzerinden verilecek eve servis siparişlerde geçerlidir.

•Maksimum indirim tutarı 300 TL'dir.

•Kampanya günde 1 kez kullanım hakkı ile sınırlıdır. Kampanya dönemi içerisinde kullanılmayan haklar devredilemez.

•Sepette Ye-Kazan hediye pizza ile birlikte kullanılamaz.

•Kazanılan TL indirim Domino's uygulamaları ve web sitesi üzerinden sağlanan diğer TL veya yüzdelik indirim kampanya ve kuponlar ile birleştirilemez.

•Kampanyadan faydalanmak için giriş yapılmalı veya üye olunmalıdır.

•Pizza Restaurantları A.Ş. kampanya kapsamındaki ürünlerde fiyat değişikliği yapma da dahil olmak üzere kampanya koşullarında her zaman her türlü değişikliği yapma hakkını haizdir. Bu materyaldeki görsellerinin tüm mülkiyeti Pizza Restaurantları A.Ş.’ye aittir.
Aksam kaca kadar siparis aliyorlar

Gel aldaki fiyatlar bile zar zor kabul edilebilir iken eve servisteki fiyatlar saçmalık. 600 300e bile az biraz normal fiyatın altında oluyor

Eyvallah acıkmıştım iyi oldu birde ilk cüzdan yüklemeye %10 iade veriyor ordan da bi %10 indirim gibi oldu iyi oldu

Verdik sipariş pizzaların birinin kenarında bulaşık teli parçası çıktı.
Tikatli olun, gençler..

Çok bence en az malzemeli 2 tane orta boy pizza 260tl çok bence.
Gel al olsa düşünülebilirdi.

karnım çok açken böyle şeyler gördüğümde tupaya düşüyorum basiyorum parayı gelen şey kücücük pisman oluyorum 200 liraya bimden kaşar alsam yarısını kullansam hamurunu açıp 2 tane evde yaparım bol kaşarlı pizzaya doyarım niye bu kadar para verdim ki diyorum size afiyet olsun

3 orta boy pizza bir tanesi +55tl total 835tlden 535tlye aldım teşekkürler

Geri