Neler Yeni

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkant Mercan
Forumdaki herkesin mouse deneyimlerini paylaşabileceği bir konu! 🎯

🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi mouse hangisiydi ve neden?
🔹 Şu an aktif olarak hangi mouse'u kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı bekliyoruz! 🚀

Ben şu ana kadar hep Razer mouse kullandım. İlk kullandığım Razer Mamba Tournament Edition, şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim. Elime tam oturuyordu, tasarımı o döneme göre mükemmeldi ve kullanımı gerçekten çok rahattı.

Şu an ise Razer Viper 8K kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Performansı iyi olsa da kablolu olması artık beni yoruyor. Muhtemelen yakın zamanda kablosuz bir modele geçiş yaparım.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ali Gezen
Steelseries prime :D

1905

80+ Silver
everest SGM X-9. 2016da falan aldım hala kullanıyorum aldığım tek mouse sanırım. :D tekerleği bozulmuştu onu da vazelin sürüp tamir ettim bi 2-3 sene daha kullanmaya devam. tıklama ömrü bitecek herhalde.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
İndirimde diye ajazz aj159 apex almıştım aktif olarak onu kullanıyorum beğendim ondan önce attack shark x3 kullanıyordum ondan da baya memnundum

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan throne ratio kullaniyorum ama memnun değilim, kullandığım en iyi mouse ta aerox 3 wireless

ChristianSerratos

80+ Silver
Razer cobra pro kullanıyorum bana göre tek kötü tarafı ağır olması

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Fettah Özalp
yarısından fazlası aj159pro kullanıyor, bende :D

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Serdar Totuzbeş
Lenovo M300s kullanıyorum. Aldığım zaman 300 TL'ydi ve Razer Cobra ve SS Prime 600-700 TL civarıyken rakipsizdi. Şuan fiyatı o kadar avantajlı değil ama fare alacaklar onun altında bir kalitede fare almasın bence.

Forumdaki herkesin mouse deneyimlerini paylaşabileceği bir konu! 🎯

🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi mouse hangisiydi ve neden?
🔹 Şu an aktif olarak hangi mouse'u kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı bekliyoruz! 🚀

Ben şu ana kadar hep Razer mouse kullandım. İlk kullandığım Razer Mamba Tournament Edition, şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim. Elime tam oturuyordu, tasarımı o döneme göre mükemmeldi ve kullanımı gerçekten çok rahattı.

Şu an ise Razer Viper 8K kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Performansı iyi olsa da kablolu olması artık beni yoruyor. Muhtemelen yakın zamanda kablosuz bir modele geçiş yaparım.
Model olarak unuttuğum steelseries razer kullandım güzel mouse'lerdi sonrasında Logitech g102 / 203 / 403 / kullandım ve sattım en son şuan Akif kullandığım Logitech g305 pilli olduğu için pek memnun değilim çünkü pili erken bitiyor halihazırda bunu satabilirsem kablolu mouse gecebilirim tekrar. Veya pilsiz kablosuz mouse

Aykut D.

80+ Gold
G203 kullanıyorum herkes sorulu desede 4 senede 0 sıkıntı kullandım memnunumda . (Skatez eridi onu değiştim sadece )

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Deathadder essential. 100tllik mouseten geçince çağ atladım. Güzel başarılı.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
SERHAT BOZBAYIR
En iyi mouse Rival 600 , şuan kullandiğim M800 Pro çok memnunum Onceden de Apex kullaniyordum ondan da memnundum

Top Bottom