olsun beyaz olduğu aklında olması bile yeterli bence afagsndmamdaşdmaşArkasını görmüyorum ki Zaten ne gerek var
Gövde bakımından muazzam gerçekten. Ve fiyat 2K kullanmayacaklar için muazzam.Ben de tam olarak böyle düşünüyorum ki duruşu bile yeter bence. Tek sıkıntısı HDR olmaması ama ne kadar etki eder bilemem ben aramıyorum şahsen.
fiyat farkı 100 tl iptal ettim bile inşallah stoklar tükenmeden hızlıca alabilirimFiyat farkı azsa öyle yap
O kadar kaar edemedik usta biliyorsun bende 2899 olanimi yoksa 3400 TL olanimi alsam diye düşüyorum 3400 olan ips 2899 olan va ah şu para varyaSanırım 5 bin olanı alicam 240hz
Borç vereyim ayıpsın kardeşimO kadar kaar edemedik usta biliyorsun bende 2899 olanimi yoksa 3400 TL olanimi alsam diye düşüyorum 3400 olan ips 2899 olan va ah şu para varya
1440p IPS panel indirime girse keşke abartı fiyata sahip olmayan.Biri monitör ama 27 inç ips 2k hayal olucak galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopyada
Şu kulakligin fiyati abartisiz zamlaniyor her gun o fiyata değmez gibi ama pek alternatifde yok aslindaV2X alacağım gibi, var mı iyi değil alma ya da şurası kötü diyen?
Evet o fiyattaydı ve bitmişti tekrardan stoklara geldiBu monitör 1 hafta önce zaten bu fiyataydı. Alıntıyı görüntüle
500 gb knk
Ee zaten fazladan ellerinde kalan monitörü satacaklar. O monitör va panel siyah ghosting kaçınılmaz.Bu monitör 1 hafta önce zaten bu fiyataydı. Alıntıyı görüntüle
Eyw cansin can borçlu kalmak istemiyorum kimseye param neye yetiyorsa onu alacam reis ama sanırım amazondan alicam 2899 karar kıldım amazonda 200 TL farkla satılıyor malum Amazon'un iade politikası vs cezbediyorBorç vereyim ayıpsın kardeşim