hayır stoklarda hala var indirim başlamadı sadeceEvet o fiyattaydı ve bitmişti tekrardan stoklara geldi
hayır stoklarda hala var indirim başlamadı sadeceEvet o fiyattaydı ve bitmişti tekrardan stoklara geldi
abi indirimler içerisinde 1440p ips panel olacak mı? Gelmesin abi gelince her şeyin fiyatı uçuyor gidiyor.ALLAH'IM LÜTFEN OCAK AYİNA GİRER GİRMEZ ASGARİ UCRET ZAMMI GELSİN LUTFENNNN
Tam çok iyi fiyat alırım diyordum da bunu görünce vaz geçtim :/
abi yalnız piyasada dolaşan para artacağı için her şey uçacak bir fark olmayacak ki?ALLAH'IM LÜTFEN OCAK AYİNA GİRER GİRMEZ ASGARİ UCRET ZAMMI GELSİN LUTFENNNN
Dostum videoyu dikkatli izlemediğini bir yana bırakıyorum ona şimdilik bir şey söylemeyeceğim fakat sen ürün alırken nasıl alıyorsun ne ediyorsun bilmiyorum. Videoyu izleyen bir adam senin attığın monitör ile videoda ki monitör farkını anlamıyorsa burayada yorum yapmasınhayır stoklarda hala var indirim başlamadı sadece
Yok öyle düşünme, alınmaz değil kesinlikle. Alınır ve ortada gerçekten bir indirim var. Epey'den inceledim ve sinerji tam da bugün indirim getirmiş. Büyük ihtimal indirimden haberleri var.Tam çok iyi fiyat alırım diyordum da bunu görünce vaz geçtim :/
Reis yapma etme Ocak ayında fiyatlar zamlansin ister gibi yanın var ama yok biliyorum ne için bu yorumları attığını ama boşver reis 3 - 5 kişi negatif yorum yaptı diye bizleri onlarla aynı kefeye koyma inşallah zam değil ama daha çok indirim olur fiyatlar daha düşer diyelim reisin cansınALLAH'IM LÜTFEN OCAK AYİNA GİRER GİRMEZ ASGARİ UCRET ZAMMI GELSİN LUTFENNNN