Evet öyleBi siz zekisiniz
Evet öyleBi siz zekisiniz
yok 4 gb ilk çıktığı ay almıştım ucuza gelmişti ki afmf nin aman aman bir yararını görmedim kafasına göre çalışıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor (ayarlarını ellemememe rağmen)Eğer 6500xt 8GB olan modeli ise bence şuan için bile iyi iş çıkarır.
AFMF teknolojisi olsun, içinde yenilikçi teknolojiler olsun, FSR 3 vs. hala gideri var.
AFMF kısaca oyuna özel değil direkt girdiğin PUBG, valo, rdr2, gta 5 yada hogwarts legacy gibi her oyunda F.G açmaya yarıyor.
AFMF yi mesut çevikte tanıtmıştı isterseniz AMD internet sitesinden de detaylı öğrenebilirsiniz.
Onun dışında yine VOK ta yaptı
Düşük FPS lerde F.G araya kare eklerken bozulduğu için tam optimize iyi olmuyor. O yüzden kafasına göre kapat aç yapıyordur.yok 4 gb ilk çıktığı ay almıştım ucuza gelmişti ki afmf nin aman aman bir yararını görmedim kafasına göre çalışıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor (ayarlarını ellemememe rağmen)
Yok mesela sabah 10 da açtım oyunu AFMF açık sonra kapatıyorum 11 de saat öğlen 2 de tekrar açıyorum diyelim AFMF çalışmıyor bu sefer direk uyarı simgesi çıkıyorDüşük FPS lerde F.G araya kare eklerken bozulduğu için tam optimize iyi olmuyor. O yüzden kafasına göre kapat aç yapıyordur.
Bilmiyorum o zaman. Direkt driver sorunludur.Yok mesela sabah 10 da açtım oyunu AFMF açık sonra kapatıyorum 11 de saat öğlen 2 de tekrar açıyorum diyelim AFMF çalışmıyor bu sefer direk uyarı simgesi çıkıyor
AFMF geldiğinden beri kaç driver değişti hepsindede yaşadım bunuBilmiyorum o zaman. Direkt driver sorunludur.
bunu incehesap yapmışsa eskiden de yapıyordu bana da yapmışlardı geçen sene