Başka ne alıcam ki kasa normalde aklımda MSI'ın şu meşhur klasik kasası vardı ama onada 3 fanlı sıvı soğutma falan sığmıyormuş bende almışken geleceğe dönük olsun diye uğraşıyom
Hangi kart o sallamanında adabı olur iftira atıyorsunBeter Olsun Şeref Yoksulları Zamanında 10Bine Aldığı Ekran Kartlarını 40Bine Sattılar EEE Gün Gelir Devran Döner Oyuncular Bu Firmaları......
Ben en iyisi alıcağım zaman fiyatlarda biraz daha düşerse konu açayimde o zaman halledelimASUS A21 Plus ARGB Temperli Cam USB 3.2 mATX Mesh Siyah Mid Tower Gaming Kasa
ASUS A21, çeşitli AIO soğutuculara ve ekran kartlarına destek vererek PC toplama uzmanları için tasarlanan minimalist bir PC kasasıdır. Bunların yanı sıra sistemin akıcı şekilde çalışması için bolca…www.gaming.gen.tr
bu kasada 360mm sığıyor hocam düşünecek olursanız
TamamHangi kart o sallamanında adabı olur iftira atıyorsun
Tamam ne birader kartı söylesene 10k olan kart 40k satılmış güya ?Tamam
mining zamanında neler gördük sana bir video atıyorum iyi izle beynine girsin akıllı vatandaşTamam ne birader kartı söylesene 10k olan kart 40k satılmış güya ?
Oo mining zamanı başka bişeydi 4 katı bırak 8 katı gördük 4 katı diyince çıkaramadım 8 katı deseydin anlardımmining zamanında neler gördük sana bir video atıyorum iyi izle beynine girsin akıllı vatandaş
Sanamı inanalım ona mı inanalım kaar oranını dusurecekler diyorsun ama sistemlerin fiyatı aynı kalacak yorumundan o anlaşılıyor ilginçmişArkadaşlar bu bir oyun ve zararına kimse satış yapmıyor Elde nakit kalmadığından Kaar oranını düşürüp satıyorlar sadece Stoklar bittiğinde yerine gelecek olan parçalar daha pahalıdan satılacak burada 2.el tarafını canlandırmak adına yapılan hamleler hepsi bu Yıl sonunda çıkacak olan intel işlemcileri amd işlemcileri ve RTX 5000 serisi şimdiye kadar çıkmış bütün modellere ciddi Performans farkı vadettiğinden dolayı sıçrayışın fazla olması bekleniyor bunun önünü açabilmek içinde son çıkan serilerde indirime gidiliyor. Ciddi bir düşüş olmayacaktır. Öyle 12-13 k lara 6600xt li sistem hayali kurmayın min düzgün bir kasa 15-16k dan aşağı göremeyeceğiz orası belli.
şansına küscen knkMacbookların fiyatlarıda düşer mi acaba