Ellsy
80+ Bronze
Laptop dusmezKasım ayına 4060 Laptop almayı düşünüyorum inşallah 30 binin altına düşer fiyatlar
Laptop dusmezKasım ayına 4060 Laptop almayı düşünüyorum inşallah 30 binin altına düşer fiyatlar
talep onlarda hiç bitmiyor maks %5 gerilerLaptop dusmez
Nereden aldın bu bilgiyi?zararına satma durumu olmaz
Bu işlerle ilgili birisinden aldım öyle dedi ekstra olarak şahsi görüşümNereden aldın bu bilgiyi?
markalar çıkan F/P sistemlere indirim desteği vermese bir tane sistem çıkmaz F/P Kralı iddialı sistemler ya maliyetine ya da maliyet altın çıkıyor haaa ya da bizi kandırıyorlar ama emin kaynaklardan alıyorum bilgiyiBu işlerle ilgili birisinden aldım öyle dedi ekstra olarak şahsi görüşüm
Şuan itopya da 19500 TL ye var ama 4060 ti değil düz 4060hocam 20 k bütçeye 4060 ti düşer mi
Takip et 19k civarına r5 5600 4060 sistem düşüyorBeyler pc alıcam bütçe tam olarak belli değil ama muhtemelen max 18k olacak hazır sistem veya ayrı toplama olsun fark etmez bu bütçe ile indirim olursa ne alınabilir
İndirimine bağlı olarak belki düz 4060 lı sistem olabilir. Onun dışında 3060 lı sistemler olurBeyler pc alıcam bütçe tam olarak belli değil ama muhtemelen max 18k olacak hazır sistem veya ayrı toplama olsun fark etmez bu bütçe ile indirim olursa ne alınabilir