🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

İndir yakaladınmız alın geçin videoda dendiği gibi zararına satma durumu olmaz şuan zaten nerdeyse dolar + vergi normal fiyatına geliyor

Bu işlerle ilgili birisinden aldım öyle dedi ekstra olarak şahsi görüşüm
markalar çıkan F/P sistemlere indirim desteği vermese bir tane sistem çıkmaz F/P Kralı iddialı sistemler ya maliyetine ya da maliyet altın çıkıyor haaa ya da bizi kandırıyorlar ama emin kaynaklardan alıyorum bilgiyi

Nakit lazım olunca her işletmeci zararına satabilir, satmaz diye bir şey yok

Hayırlısı bakalım, ekonomik olarak zaten zor zamanlar, en azından gönlünde mal alma niyeti olan insanlar için güzel fırsatlar gelmesini dilerim. :giggle:

Beyler pc alıcam bütçe tam olarak belli değil ama muhtemelen max 18k olacak hazır sistem veya ayrı toplama olsun fark etmez bu bütçe ile indirim olursa ne alınabilir

Hazır sistemlerde sadece ekran kartı ucuza geliyor. Eğer ki ekran kartlarının perakende fiyatları düşerse üç kuruş fazla verip tüm bileşenlerimi kaliteli toplarım (ki şuanda öyle yapmaya çalışıyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler pc alıcam bütçe tam olarak belli değil ama muhtemelen max 18k olacak hazır sistem veya ayrı toplama olsun fark etmez bu bütçe ile indirim olursa ne alınabilir
Takip et 19k civarına r5 5600 4060 sistem düşüyor

İndirimine bağlı olarak belki düz 4060 lı sistem olabilir. Onun dışında 3060 lı sistemler olur

Geri