Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi bekle 1-2 ay içinde alacağını alırsın. Bende dahil inşallahHocam birsey diyin lutfen
Şimdi bekle 1-2 ay içinde alacağını alırsın. Bende dahil inşallahHocam birsey diyin lutfen
temmuz ayının son haftaları piyasadan anlarız fiyatların ne yönde değişeceğiniEn doğru ne zaman olur alım için? Yaz başı mı yaz sonu mu?
o sistemler öncesi millet modart, v.o.k, goat sistemler aldığı için uzun durdu diye düşünüyorum.Hocam 100 adet vardı 1 hafta kaldı stoklarda satamadilar
Umarim hocak umarimmŞimdi bekle 1-2 ay içinde alacağını alırsın. Bende dahil inşallah
Paniklemeye gerek yok yani rahat olUmarim hocak umarimm
Bileşen bazında incecuma tarzı günlerde anca olur bence %25-35 indirimler hazır sistemlerde gelir ben ağırlıklı hazır sistemlerde indirim olacağını ön görüyorum 1 parça satmaktansa birçok parçayı aynı anda satarlardostlar pc piyasası düşecek ama yüzde% kaç ? adamlar kalkıp aliexpress gibi %95 indirimle ekran kartı falan satacağını hiç sanmıyorum
yüzdelik değerlerden konuşalım. akakçe göre baz alırsak max %25-%35 düşüş beklerim
Tamam hocam 11 e rx 6600 sistem alirizPaniklemeye gerek yok yani rahat ol
yani şimdi fiyatlar ne zaman düşmeye başlar ben yaz tatilinde bilgisayar toplayacaktım toplamalı mıyım pek bir şey anlayamadım
Fiyatlar zam yemez. Şuan istedigin sistemi kafanda topla, ne kadar tutuyor hesapla ondan sonra birikimini yap. Satın alırken sansina %5 vs indirim olabilir o esnada. Eskiden 2-3 ay da %20-30 zam yiyordu şuan oyle bi durum yokyani şimdi fiyatlar ne zaman düşmeye başlar ben yaz tatilinde bilgisayar toplayacaktım toplamalı mıyım pek bir şey anlayamadım
Açıkça ben RX 7700XT vs. gibi orta-üst kademelerde hazır sistemleri kesinlikle beğenmiyorum. Daha ucuza çok daha iyi sistem toplanıyor. Abartmak için değil ciddi şekilde hem ucuz hem daha iyisi oluyor.Sen açıkça ne önerirsin maksimum 30K bütçe ama aslında 25k olsa daha iyi olur. Asus TUF RX7700XT ye bayılıyorum hem görüntüsü ve şıklığı ve performansı beni benden alıyor.
hazır sistemi de çıkartacak e-ticaret?? firmasi da pc bileşenleri akakçe üzerinden değilde, kendi bünyesinde satış fiyatlarından % olarak indirim yaparsa bi anlamı kalmazBileşen bazında incecuma tarzı günlerde anca olur bence %25-35 indirimler hazır sistemlerde gelir ben ağırlıklı hazır sistemlerde indirim olacağını ön görüyorum 1 parça satmaktansa birçok parçayı aynı anda satarlar