Neler Yeni

donanım arşivi DA-M1 vs pc hocası PC HOCASI-GG6

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İkisini karşılaştırma yapman hata bence

Kralmelo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih
DA-M1 alırsan PSU değiştirmeni öneririm o kadar para verip sistemi Gamepower PSU'ya emanet etmezdim şahsen.

Foruma yeni üye oldum şu düzenleme botunun olmaması çok kötü olmuş gelse fena olmaz bence.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
arkadaşlar sizce hangi sistemi almalıyım aralarında 1300tl fark var donanım arşivi olanda r5 5500 ve rx 6600 var diğerinde i3 12100f ve rtx 2060 hangisi daha iyi oyun performansı verir?
RTX istiyorsan, PC hocası, RX istiyorsan donanım arşivi sistemi alabilirsiniz. Bu arada RX 6600 daha performanslı denebilir.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
arkadaşlar sizce hangi sistemi almalıyım aralarında 1300tl fark var donanım arşivi olanda r5 5500 ve rx 6600 var diğerinde i3 12100f ve rtx 2060 hangisi daha iyi oyun performansı verir?
İntel sistem şahsen tercihim olurdu. Hem daha ucuz hem daha işlevsel. Kasa daha güzel. 6600 güzel ama xfx pek tercih edilmiyor. 2060 tadini kacirmaz

LethaX

80+ Bronze
DA-M1 alırsan PSU değiştirmeni öneririm o kadar para verip sistemi Gamepower PSU'ya emanet etmezdim şahsen.

Foruma yeni üye oldum şu düzenleme botunun olmaması çok kötü olmuş gelse fena olmaz bence.
Resmi sertifikalı bir psu. Üstelik zaten kötü olsa para biriktirip zorla aldığımız sistemleri kötü bir psuya emanet edecek birisi de değil Abdullah

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Hiçbir sıkıntı olmayacak olursa buradayim
Abi valla öyle diyonki alasim geldi yeminle yani fan hızını arttırinca sıcaklık iyi değerlere gelmişti videoda ama fan hızı artınca ses çıkarmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir sıkıntı olmayacak olursa buradayim
Yani yazın sıkıntı çıkarmaz falan çok insan şimdi PSU kötü kasa kötü falan dedi şimdi abi sana daha çok güveniyorum bilgili adamsın tabii ki fan hızını arttırca güzel oluyoda ses çıkarmaz mı arttriinca

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi valla öyle diyonki alasim geldi yeminle yani fan hızını arttırinca sıcaklık iyi değerlere gelmişti videoda ama fan hızı artınca ses çıkarmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani yazın sıkıntı çıkarmaz falan çok insan şimdi PSU kötü kasa kötü falan dedi şimdi abi sana daha çok güveniyorum bilgili adamsın tabii ki fan hızını arttırca güzel oluyoda ses çıkarmaz mı arttriinca
Fan hızını arttırmana gerek yok kardeşim onu örnek olsun diye gösterdim. Stok sıcaklıklari da güzel için rahat olsun

Kralmelo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih
Resmi sertifikalı bir psu. Üstelik zaten kötü olsa para biriktirip zorla aldığımız sistemleri kötü bir psuya emanet edecek birisi de değil Abdullah
+80 sertifikası verdiği güç ile alakalı korumayla alakası yok.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Fan hızını arttırmana gerek yok kardeşim onu örnek olsun diye gösterdim. Stok sıcaklıklari da güzel için rahat olsun
Peki abi çok soru sordum ozur diliyorum çünkü hiç pc almadım alcakken iyi olsun diye uğraşıyorum da sıcaklığı geçtim artık onda rahatimda kasa kapalı falan diyorlar ona ne diyorsun peki aydinlatirmidin

Top Bottom