Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,037
İkisini karşılaştırma yapman hata bence
RTX istiyorsan, PC hocası, RX istiyorsan donanım arşivi sistemi alabilirsiniz. Bu arada RX 6600 daha performanslı denebilir.arkadaşlar sizce hangi sistemi almalıyım aralarında 1300tl fark var donanım arşivi olanda r5 5500 ve rx 6600 var diğerinde i3 12100f ve rtx 2060 hangisi daha iyi oyun performansı verir?
rx 6600 net
İntel sistem şahsen tercihim olurdu. Hem daha ucuz hem daha işlevsel. Kasa daha güzel. 6600 güzel ama xfx pek tercih edilmiyor. 2060 tadini kacirmazarkadaşlar sizce hangi sistemi almalıyım aralarında 1300tl fark var donanım arşivi olanda r5 5500 ve rx 6600 var diğerinde i3 12100f ve rtx 2060 hangisi daha iyi oyun performansı verir?
Resmi sertifikalı bir psu. Üstelik zaten kötü olsa para biriktirip zorla aldığımız sistemleri kötü bir psuya emanet edecek birisi de değil AbdullahDA-M1 alırsan PSU değiştirmeni öneririm o kadar para verip sistemi Gamepower PSU'ya emanet etmezdim şahsen.
Foruma yeni üye oldum şu düzenleme botunun olmaması çok kötü olmuş gelse fena olmaz bence.
Abi valla öyle diyonki alasim geldi yeminle yani fan hızını arttırinca sıcaklık iyi değerlere gelmişti videoda ama fan hızı artınca ses çıkarmaz mıHiçbir sıkıntı olmayacak olursa buradayim
Yani yazın sıkıntı çıkarmaz falan çok insan şimdi PSU kötü kasa kötü falan dedi şimdi abi sana daha çok güveniyorum bilgili adamsın tabii ki fan hızını arttırca güzel oluyoda ses çıkarmaz mı arttriincaHiçbir sıkıntı olmayacak olursa buradayim
Fan hızını arttırmana gerek yok kardeşim onu örnek olsun diye gösterdim. Stok sıcaklıklari da güzel için rahat olsunAbi valla öyle diyonki alasim geldi yeminle yani fan hızını arttırinca sıcaklık iyi değerlere gelmişti videoda ama fan hızı artınca ses çıkarmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani yazın sıkıntı çıkarmaz falan çok insan şimdi PSU kötü kasa kötü falan dedi şimdi abi sana daha çok güveniyorum bilgili adamsın tabii ki fan hızını arttırca güzel oluyoda ses çıkarmaz mı arttriinca
+80 sertifikası verdiği güç ile alakalı korumayla alakası yok.Resmi sertifikalı bir psu. Üstelik zaten kötü olsa para biriktirip zorla aldığımız sistemleri kötü bir psuya emanet edecek birisi de değil Abdullah
net rx 6600 rtx2060 ı ezip geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam imzamdaki sistemi ne kadara satabilirim @Abdullah Hacıgül
Peki abi çok soru sordum ozur diliyorum çünkü hiç pc almadım alcakken iyi olsun diye uğraşıyorum da sıcaklığı geçtim artık onda rahatimda kasa kapalı falan diyorlar ona ne diyorsun peki aydinlatirmidinFan hızını arttırmana gerek yok kardeşim onu örnek olsun diye gösterdim. Stok sıcaklıklari da güzel için rahat olsun
Evet ezip geçiyor attığın testi izlemedim izlememe bile gerek yokİyiki seni dinlememisim ezip geçiyor deyince 30 40 FPS fark ediyor dedim açıp izlemek daha mantıklı
OVP / UVP/ OTP / OCP/ OLP/ OPP/ SCP korumalara sahip...+80 sertifikası verdiği güç ile alakalı korumayla alakası yok.