Neler Yeni

donanım arşivi DA-M1 vs pc hocası PC HOCASI-GG6

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
Kanka ilk kez bilgisayar alacağım uğraşıyorum işte iyi olsun diye üstümde bı heycan var alcakken iyi olsun diye de uğraşıyorum
Sistemi ham halinde kullanacaksan gg6 kasa açısından biraz daha iyi olabilir ama paran varsa da m1 de performansı bakımından iyi bir seçenek

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Kasadan PSU değiştirince garanti bozuluyormu bilen varmı

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
GG6 bence

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
@Abdullah Hacıgül reis O PSU dan bana gönder , ben 11400F 6600XT sistemimde kullanırım gönül rahatlığı ile :)

Şuan kullandığım thermaltake PSU dan daha fazla korumaya sahip valla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Abdullah kardeşimin pc daha iyi. Ekran kartı ve işlemci diğerinden çok üstün oyun oynayan adamsınız. Abdullah Hacıgülün sistemini alın KASA ve PSU bilgisayarın en zor bozulan parçalarıdır. bir şey olmaz olursa da garantisi var neden darlanıyorsunuz.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Abdullah kardeşimin pc daha iyi. Ekran kartı ve işlemci diğerinden çok üstün oyun oynayan adamsınız. Abdullah Hacıgülün sistemini alın KASA ve PSU bilgisayarın en zor bozulan parçalarıdır. bir şey olmaz olursa da garantisi var neden darlanıyorsunuz.
Hacı abi youtubea girip i3 12100f vs ryzen 5 5500 oyun test yazar mısın? Çok üstüm dediğin işlemci üstün bile değil bence

Surgevein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mete Zeybekoğlu
arkadaşlar sizce hangi sistemi almalıyım aralarında 1300tl fark var donanım arşivi olanda r5 5500 ve rx 6600 var diğerinde i3 12100f ve rtx 2060 hangisi daha iyi oyun performansı verir?
Kanka bence fiyat performans olarak ikiside eşit sebebi ise şu rtx 2060 performans olarak RX 6600 den daha düşük bu bir gerçek ama fiyat olarak daha yüksek bu durumda gg6 adlı sistemde daha fazla indirim var yani fiyatı daha iyi da-m1 de ise performans daha yüksek insanların abdullah abiye bu kadar tepki göstermesinin asıl sebebi şu rtx 2060 daha pahalı bir kart olmasına rağmen gg6 ya göre bir tık daha pahalı çıkmasını ve aynı zamanda insanlardaki gamepowere karşı oluşan ön yargı insanlara gamepowere çok kalitesiz bir Türk markası gibi geliyo fiyatlarından dolayı kasanın önünde tek fan olması psu nun gamepower olması ve ekran kartı daha ucuz olmasına rağmen daha pahalı olması gg6 ya göre insanların da-m1 e kötü yorum yapmalarına sebep oldu diye düşünüyorum ama performans olarak rx6600 gayet güçlü bir ekran kartı ve rtx 2060 dan daha iyi r5 5500 ile i3 12100f arasında da pek bir fark yok ama i3 12100f bi 5 6 fps daha iyi diye biliyorum

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Kanka bence fiyat performans olarak ikiside eşit sebebi ise şu rtx 2060 performans olarak RX 6600 den daha düşük bu bir gerçek ama fiyat olarak daha yüksek bu durumda gg6 adlı sistemde daha fazla indirim var yani fiyatı daha iyi da-m1 de ise performans daha yüksek insanların abdullah abiye bu kadar tepki göstermesinin asıl sebebi şu rtx 2060 daha pahalı bir kart olmasına rağmen gg6 ya göre bir tık daha pahalı çıkmasını ve aynı zamanda insanlardaki gamepowere karşı oluşan ön yargı insanlara gamepowere çok kalitesiz bir Türk markası gibi geliyo fiyatlarından dolayı kasanın önünde tek fan olması psu nun gamepower olması ve ekran kartı daha ucuz olmasına rağmen daha pahalı olması gg6 ya göre insanların da-m1 e kötü yorum yapmalarına sebep oldu diye düşünüyorum ama performans olarak rx6600 gayet güçlü bir ekran kartı ve rtx 2060 dan daha iyi r5 5500 ile i3 12100f arasında da pek bir fark yok ama i3 12100f bi 5 6 fps daha iyi diye biliyorum
Aynen he bende bunu anlamıyorum. Rx6600 daha performanslı bu daha avantajlı diyorlar da aga rtx2060 daha pahalı ama. Yani indirimi daha yüksek. Bu her zaman böyleydi zaten nvidia kartlar amd ile eşit performansta olsa bile nvidia daha pahalıdır çünkü daha stabil çalışırlar daha az sorun çıkarma potansiyelleri vardır vesaire...

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AYHANCANCA
peki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?
+1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ezip geçiyor attığın testi izlemedim izlememe bile gerek yok
O zaman maasallah mubarekallah 😃

Maykıl

80+ Silver
M1 daha iyi olur bence

@Abdullah Hacıgül abi birdaha valorant testi yaparken en dusuk ayarlarıda gosterirmisin valorant yuksek ayarlarda oynayan kisi sayisi az cunku cok fazla detay var göz yoruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Şimdi ben bu yoruma yanlış bilgilendirme versem son cümleden ötürü konuyu farklı yerlere çekeceksiniz yayın aç render al genel kullanım testi yap yap bakalım aynı performansta işlemciler mi....
Adam internete 2 tane yazı yazıp bunların performans testini araştırmaktan aciz, sende uğraşıp cevap veriyorsun. ALLAH sabrından bana da versin... Bırak gözünü sevim cevap verme konussun dursunlar güzel kardeşim.

Top Bottom