Verimlilikle alakalı olduğunu biliyorum zaten+80 sertifikası verdiği güç ile alakalı korumayla alakası yok.
Verimlilikle alakalı olduğunu biliyorum zaten+80 sertifikası verdiği güç ile alakalı korumayla alakası yok.
İşte önü kapalı olmasına rağmen sıcaklık bu değerlerde açık olsa daha da düşer ama stok sıcaklıkları da gayet yeterliPeki abi çok soru sordum ozur diliyorum çünkü hiç pc almadım alcakken iyi olsun diye uğraşıyorum da sıcaklığı geçtim artık onda rahatimda kasa kapalı falan diyorlar ona ne diyorsun peki aydinlatirmidin
Bu tarz yüksek grafikli oyunlarda 12-15 fps yüksek alması ezip geçmesi için yetmezmi zaten?İyiki seni dinlememisim ezip geçiyor deyince 30 40 FPS fark ediyor dedim açıp izlemek daha mantıklı
Sağol abi şuan tercihim oldu gibiİşte önü kapalı olmasına rağmen sıcaklık bu değerlerde açık olsa daha da düşer ama stok sıcaklıkları da gayet yeterli
peki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?Evet ezip geçiyor attığın testi izlemedim izlememe bile gerek yok
Fsr var bizdedepeki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?
Öyle net bir şey diyemezsin. Yüksek grafik gerektiren oyunlarda 10-15 fps RX 6600 olan sistem öne geçer (God Of War, Asasins Creed serileri) gibi. Valorant,CS Go gibi işlemci odaklı oyunlarda da i3 12100F olan sistem öne geçer.peki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?
Rtx (benim için) bir kriter değil çünkü sadece Control, Minecraft gibi oyunlarda fark ediliyor gözle görülür biçimde. Ki zaten Rtx 2060 ile güzel bir Rtx deneyimi yaşayamazsin onun için en az Rtx 3060 ti gibi kartlar lazımpeki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?
Hocam siz neden mesh kasa tercih etmediniz yoksa onlar mı bu sistemi bu kasayla çıkarttılar?İşte önü kapalı olmasına rağmen sıcaklık bu değerlerde açık olsa daha da düşer ama stok sıcaklıkları da gayet yeterli
ahasjkhdasjkldh kim diyor bunları Ryzen 5 5500 ile 12100F 'in oyun performansı aşırı benzer biri bir oyunda geçer biri de birini bir oyunda geçer AMA zaten kartlar orta sınıf olduğu için işlemcilerde yeterli olduğu için burada oyun performansını belirleyen şey ekran kartı olmuş olur. RX 6600 sistem ezici üstünlükle daha fazla FPS verir. Zaten DLSS mazereti de FSR 2.0 ile bitmeye başlayacak FSR2.0 gerçekten çok iyi GOW'a geldi.peki aklıma takılan bir nokta var şimdi r5 5500 vs i3 12100f aralarında 10 15 fpslik bir fark varmış bu fps oranları hemen hemen rx 6600 ile rtx 2060 arasında da var yani iki sistemde oyunlarda aynı fpsleri vermez mi? ekran kartlarının fps farklarını işlemciler eşitlemiş oluyor gibi yani, rtxn burada dlss ve rtx özelliği olması onu daha iyi yapmaz mı?
Tahminim sen 2 sini de almayacaksin boşa yoruyon milleti Dunden beri 500 yazi yazdin 2 sistemin de ne olduğu belli al geç birini işte .Ya beni şey sıkıntı etti forumda o kadar çok insan kasa ve PSU kötü dediki yani başta alcaktimda valla herkes kötü kötü diyince vazgeçmiştim ama şimdi mantıklı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fsr var bizdede
Kanka ilk kez bilgisayar alacağım uğraşıyorum işte iyi olsun diye üstümde bı heycan var alcakken iyi olsun diye de uğraşıyorumTahminim sen 2 sini de almayacaksin boşa yoruyon milleti Dunden beri 500 yazi yazdin 2 sistemin de ne olduğu belli al geç birini işte .
Dostum sistemin RTX 3060 rakibi, karşılaştırmak bile saçma güle güle kullan.Sistem iyide forumdaki insanlar o kadar çok kotulediki algı oluştu bendede oluşmuştu şimdi aydinlqndim işte